سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
برگزاری قدیمی‌ترین  مراسم دهه اول محرم به زبان اردو در کویت

حوزه، مجالس عزاداری ۴۷ ساله دهه اول محرم به زبان اردو، امسال هم با حضور پرشور مؤمنان و علمای اردوزبان در مدرسه «ام‌سلمه» رمیثیه کویت برگزار شد.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، مجالس باشکوه و متوالی دهه اول محرم به زبان اردو در کویت برگزار شد. این مراسم که از قدیمی‌ترین برنامه‌های مذهبی اردوزبانان در این کشور به شمار می‌رود، با حضور پرشور مؤمنان و سخنرانی خطبای سرشناس از هند و پاکستان، حال‌وهوایی معنوی و خاص به جامعه شیعیان مقیم بخشید.

برگزاری قدیمی‌ترین  مراسم دهه اول محرم به زبان اردو در کویت

در این مراسم معنوی، خطبای برجسته‌ای از داخل و خارج کشور به ایراد سخن پرداختند. حجت‌الاسلام سید عسکری زیدی از دهلی‌نو (هند)، حجت‌الاسلام سید احمد اقبال رضوی از لاهور (پاکستان)، و نیز حجت‌الاسلام مرزا عسکری حسین و حجت‌الاسلام سید وصی حیدر نقوی از علمای مقیم کویت، از جمله سخنرانان این مجالس بودند.

سخنرانان با اشاره به شخصیت والای حضرت امام حسین (علیه‌السلام)، نواسۀ گرامی پیامبر اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله)، و یاران باوفای ایشان، قیام عاشورا را الگویی بی‌نظیر از فداکاری، ایثار، صبر، استقامت و پایداری در برابر ظلم دانستند و بر لزوم الگوگیری از این نهضت الهی در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کردند.

هزاران نفر از عزاداران امام حسین (علیه‌السلام) از اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه شیعیان شبه‌قاره در کویت، در این مراسم حضور یافته و با سینه‌زنی، نوحه‌خوانی و قرائت زیارت عاشورا به سوگواری پرداختند. شرکت‌کنندگان در فضایی معنوی، مصیبت شهادت امام حسین (علیه‌السلام) و اهل‌بیت ایشان را به پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله) و حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) تسلیت گفتند.

برگزاری این مجالس با هماهنگی و میزبانی «تنظیم مؤمنین کویت» انجام شد و آیین‌های ماتم‌داری و نوحه‌خوانی نیز توسط «دستۀ مرکزی دعای زهراء (سلام‌الله‌علیها)» اجرا گردید.

برگزاری قدیمی‌ترین  مراسم دهه اول محرم به زبان اردو در کویت
برگزاری قدیمی‌ترین  مراسم دهه اول محرم به زبان اردو در کویت

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha