جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
جنگ نظامی، اقتصاد و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن/ با نهادینه شدن استکبارستیزی در جامعه دشمن در جبهه جنگ نرم پیروز نخواهد شد

حوزه/ امام جمعه مشهد گفت: در تمام آمریکا، موجودی ناپاک‌تر از رئیس‌جمهور این کشور وجود ندارد؛ فردی که مراجع عظام تقلید فتوا به محارب بودن او داده‌اند. اگر استکبارستیزی در جامعه به‌عنوان یک جریان فراگیر نهادینه شود، دشمن هرگز در جبهه جنگ نرم پیروز نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌ الهدی، ظهر امروز جمعه ۲۰ تیرماه در خطبه دوم نمازجمعه مشهد که در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، با اشاره به شرایط کنونی کشور و تلاش‌های مستمر دشمن برای به زانو درآوردن ایران اسلامی، اظهار کرد: جنگی که امروز ملت ایران با آن مواجه است، یک نبرد ترکیبی در سه عرصه «نظامی»، «اقتصادی» و «فرهنگی» است.

وی با اشاره به اینکه مردم نمونه‌های جنگ نظامی و اقتصادی را تجربه کرده‌اند، افزود: این ملت هوشیار و بیدار با مقاومت و ایستادگی قهرمانانه خود، دشمن نظامی را ناکام گذاشت و اجازه نداد دشمن به اهداف خود دست یابد.

استمرار ایستادگی ملت در برابر تحریم‌های اقتصادی دشمن

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: در حوزه اقتصاد نیز بیش از سه دهه است که تحریم‌های ظالمانه نتوانسته ملت ایران را به زانو درآورد. مردم با تکیه بر توان داخلی و مدیریت هوشمندانه در این عرصه نیز مقاومت کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه عرصه سوم نبرد دشمن، جبهه نرم و فرهنگی است، تصریح کرد: در این جبهه، دشمن در پی سرکوب هنجارهای فرهنگی و دینی و ترویج فساد اخلاقی است. اگر جامعه نسبت به ناهنجاری‌ها و محرمات بی‌تفاوت شود، فساد گسترش می‌یابد و بنیان‌های دینی سست خواهد شد.

آموزه‌های اسلامی سد راه سلطه‌گران

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به ویژگی‌های متمایز آموزه‌های اسلام نسبت به سایر ادیان اظهار کرد: آموزه‌های اسلام انسان‌ساز، جامعه‌ساز و تمدن‌ساز هستند. اگر ملتی به این اصول پایبند باشد، زیر بار سلطه دشمن نخواهد رفت.

وی ادامه داد: به همین دلیل دشمن تلاش می‌کند یا اسلام را به‌کلی براندازد یا نسخه‌ای تحریف‌شده از آن نظیر اسلام وهابیت را جایگزین سازد؛ اسلامی که فاقد روح جامعه‌سازی و تمدن‌سازی است.

تمرکز دشمن بر دین‌زدایی برای فروپاشی نظام اسلامی

وی با اشاره به اهداف دشمن در جنگ نرم خاطرنشان کرد: اگر مردم پایبند به اسلام باشند، از نظام اسلامی نیز حمایت می‌کنند و چنین نظامی را نمی‌توان با فتنه یا جنگ‌افزار از بین برد. بر این اساس، دشمن درصدد دین‌زدایی از جامعه برآمده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با یادآوری تجربه کشورهای اسلامی در مواجهه با جنگ نرم گفت: پس از جنگ جهانی دوم، سلطه‌گران دریافتند که تا زمانی که تعصب دینی در ملت‌های مسلمان وجود دارد، سلطه بر آنان ممکن نیست. از این‌رو، تلاش کردند هنجارهای دینی را از میان ببرند و فساد را جایگزین کنند.

ایستادگی ملت ایران در برابر حجاب‌ستیزی

وی با اشاره به پیشینه تهاجم فرهنگی در ایران افزود: دشمن در ایران نیز تلاش کرد پروژه دین‌زدایی را با حجاب‌ستیزی پیش ببرد؛ اما مردم ایران به‌واسطه پیوند با اهل‌بیت علیهم‌السلام در برابر این توطئه‌ها ایستادند.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به واقعه تاریخی گوهرشاد تصریح کرد: رضاخان در سال ۱۳۰۸ به دستور استعمارگران بی‌حجابی را در ایران اجباری کرد، اما ملت با قیام‌های گسترده، از جمله در شیراز، اصفهان و نهایتاً مشهد، به مقابله برخاستند. در مسجد گوهرشاد، این جنگ نرم به جنگ سخت انجامید و صدها تن به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به استمرار مقاومت ملت در برابر تهاجم فرهنگی، خاطرنشان کرد: همچنان که در جنگ نظامی نیاز به مقاومت داریم، در جنگ نرم نیز این ضرورت وجود دارد. از این‌رو، همه مردم را به شرکت در راهپیمایی روز عفاف و حجاب، به‌عنوان نماد این مقاومت تاریخی، دعوت می‌کنم. این راهپیمایی فردا شنبه ۲۱ تیرماه از ساعت ۱۷ از میدان شهدا به سمت حرم مطهر برگزار می‌شود.

دو بُعد کلیدی مقاومت در برابر جنگ نرم

خطیب نماز جمعه مشهد در پایان با اشاره به ابعاد دوگانه مقاومت در برابر جنگ نرم اظهار کرد: بعد نخست، ثبات و پایداری در حفظ ارزش‌های دینی، احکام شرعی و حجاب است. خواهرانی که با اقتدار در صحنه دفاع از حجاب حضور دارند، باید بدانند که حجاب خاک‌ریز مقدم جبهه جنگ نرم است و این مقاومت باید استمرار یابد.

وی افزود: بُعد دوم، استکبارستیزی و نهادینه شدن آن در جامعه است. تبری از دشمنان دین، یکی از فروع دین و واجبی شرعی است که امروز نماد آن شعار «مرگ بر آمریکا» است؛ شعاری که بیانگر بیزاری از دشمنان خدا و اهل‌بیت علیهم‌السلام است.

رئیس‌جمهور آمریکا، نماد ناپاکی در جهان امروز

وی با اشاره به فتاوای مراجع تقلید در خصوص رئیس‌جمهور آمریکا گفت: در تمام آمریکا، موجودی ناپاک‌تر از رئیس‌جمهور این کشور وجود ندارد؛ فردی که مراجع عظام تقلید فتوا به محارب بودن او داده‌اند. اگر استکبارستیزی در جامعه به‌عنوان یک جریان فراگیر نهادینه شود، دشمن هرگز در جبهه جنگ نرم پیروز نخواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha