شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
عرضه ارز اربعین به متقاضیان از ۴ مردادماه در قم

حوزه/ مدیر شعب پست‌بانک استان قم گفت: عرضه ارز اربعین به متقاضیان از ۴ لغایت ۲۲ مردادماه از طریق شعب پست‌بانک و باجه‌های بانکی در روستاهای استان قم انجام خواهد شد.

سعید ساعدی فر در گفتگو با خبرنگار خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی و حضور سیل مشتاقان اباعبدالله حسین در کربلای معلی، اظهار داشت: پست‌بانک امسال نیز به‌مانند سال‌های گذشته در کنار زائران اربعین حسینی خواهد بود.

وی ادامه داد: عرضه ارز اربعین به زائران در سراسر کشور توسط شعب پست‌بانک صورت خواهد گرفت و در استان قم نیز این مهم به‌مانند هر سال با تمام ظرفیت انجام خواهد شد.

مدیر شعب پست‌بانک استان قم افزود: عرضه ارز اربعین به متقاضیان از ۴ لغایت ۲۲ مردادماه از طریق شعب پست‌بانک و باجه‌های بانکی در روستاهای استان قم انجام خواهد شد.

وی تأکید کرد: این فرایند تا ۲۲ مردادماه (روز قبل از اربعین حسینی) ادامه خواهد داشت.

ساعدی فر بیان داشت: در این دوره قرار است به هر متقاضی خرید حداکثر تا ۲۰۰ هزار دینار عرضه شود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha