به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام سید شفقت حسین شیرازی، رئیس امور بینالملل مجلس وحدت مسلمین پاکستان، در مراسم بزرگداشت شیخ شهید رسول محمد شحّود که در شهر مقدس قم برگزار شد، ضمن تسلیت به بازماندگان آن عالم فقید، بر ضرورت مقابله با جریانهای تکفیری و افراطی در منطقه تأکید کرد.

شیخ رسول شحود، امام جمعه شهر حمص سوریه، چند روز پیش در حمله مسلحانه تروریستهای تکفیری به شهادت رسید. در پی این حادثه جانسوز، علمای سوری مقیم قم، به همراه جمعی از طلاب، فضلای حوزه علمیه، خانواده و نزدیکان شهید، مراسم ترحیمی به یاد آن مرحوم برگزار کردند.
در این مراسم، حجتالاسلام شفقت شیرازی در سخنانی با اشاره به نقش تاریخی مکتب اهل بیت(ع) در مقابله با ظلم و استبداد، اظهار داشت: مکتب تشیع در طول تاریخ، پرچمدار ایستادگی در برابر حکومتهای جائر بوده و همواره هزینهای سنگین بابت پایبندی به حقیقت و عدالت پرداخت کرده است. شهادت عالمان برجستهای چون شیخ رسول شحود، ادامه همان مسیر نورانی است که از کربلا آغاز شد.
وی با اشاره به وضعیت نگرانکننده سوریه، افزود: از زمان شکلگیری رژیم افراطی جولانی در سوریه، اقلیتهای مذهبی بهویژه شیعیان، با موجی از خشونت، سرکوب و ترور هدفمند مواجه شدهاند. این اقدامات تنها با هدف ایجاد تفرقه، ناامنی و حذف صداهای حقطلبانه صورت میگیرد.
حجتالاسلام شفقت شیرازی همچنین شهید شحود را نمونهای روشن از عالمان مبارز و متعهد دانست و گفت: ایشان نه فقط یک امام جمعه بودند، بلکه الگویی از استقامت، تقوا و خدمت صادقانه به امت اسلامی بودند. فقدان ایشان ضایعهای بزرگ برای جامعه علمی و دینی سوریه است.
وی در پایان، برای آن شهید بزرگوار رحمت و مغفرت الهی طلب کرد و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت نمود.
شایان ذکر است، در این مراسم، شخصیتهای برجستهای چون آیتالله شیخ حسین معتوق از کویت و شماری از علمای سوری نیز حضور داشتند و سخنرانی کردند.










نظر شما