پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
امامت جمعه سربازی حضرت ولی‌عصر(عج) است+ تصاویر

حوزه/ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غفوری با بیان اینکه مسئولیت امامت جمعه تکلیفی الهی است، هشدار داد: شانه خالی کردن از این مسئولیت، پاسخ سختی در پی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غفوری، نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه، صبح امروز در نشستی صمیمانه با ائمه جمعه و خانواده‌های آنان در شهرستان صحنه، بر اهمیت جایگاه امامت جمعه تأکید کرد.

وی با بیان اینکه پذیرش مسئولیت امامت جمعه را تکلیف الهی می‌داند، اظهار داشت: این مسئولیت بر دوش همه ماست و کسانی که از پذیرش آن شانه خالی می‌کنند، باید بدانند در قیامت با پاسخگویی سختی روبرو خواهند بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه، امامت جمعه را سربازی حضرت ولی‌عصر(عج).خواند و افزود: .خداوند به ما توفیق داده تا در عرصه‌های تبلیغی، تبیینی و مدیریت فرهنگی اجتماعی خدمت کنیم.

حجت الباسلام والمسلمین غفوری با تقدیر از همراهی خانواده‌های ائمه جمعه، تصریح کرد: حمایت خانواده‌ها کارایی ما را چند برابر می‌کند و پاداش آنها در این راه پربرکت، کمتر از خود ائمه جمعه نیست.

وی در پایان با تأکید بر لزوم توکل بر خدا و همکاری جمعی، گفت: همه این تلاش‌ها فقط برای رضای خداست و با توکل بر او، به پیشرفت و بهبود اوضاع کمک خواهیم کرد.

این مراسم که در فضایی سرشار از صفا و معنویت برگزار شد، حاضران بر عزم خود برای خدمت بیشتر به نظام اسلامی تأکید کردند.

امامت جمعه سربازی حضرت ولی‌عصر(عج) است+ تصاویر

امامت جمعه سربازی حضرت ولی‌عصر(عج) است+ تصاویر

امامت جمعه سربازی حضرت ولی‌عصر(عج) است+ تصاویر

امامت جمعه سربازی حضرت ولی‌عصر(عج) است+ تصاویر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha