تحلیل‌های سست و اعتراض‌های نابجا، مسیر تاریخ را تغییر می‌دهد

حوزه/ امام‌جمعه باشت با هشدار درباره تأثیر تحلیل‌های سست و اعتراض‌های نابجا بر تاریخ و آینده کشور، تأکید کرد و گفت : در مسیر حق و عدالت، انتظار مردم باید بر اساس تحلیل‌های دقیق و موشکافانه باشد و از افراط‌گرایی و واکنش‌های زودهنگام پرهیز کنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجت‌الاسلام امید گنجه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر باشت اظهار کرد: این ۱۴ قرن، تقریباً در هر ۴۰ تا ۵۰ سال یک جنگ بزرگ در جهان اسلام رخ داده و امتحان‌های سختی در مسیر مؤمنین قرار داشته است؛ لذا نمی‌شود تصور کرد که ما بدون آزمون و در آرامش کامل، در مسیر حق باقی بمانیم.

وی با اشاره به صلح امام حسن(ع) و تحلیل مقام معظم رهبری از آن گفت: صلح امام حسن (ع) با معاویه، امتحانی برای امت بود. امام حسن (ع) خود فرمودند: «لعلّه فتنة»، این صلح فتنه‌ای برای سنجش مردم بود. قرار نبود که این شرایط تا ابد ادامه یابد، بلکه تقدیر الهی آن بود که پس از ۷۰ سال، جبهه حق پیروز شود، اما کوتاهی مردم، این روند را تغییر داد.

امام جمعه باشت با تأکید بر لزوم پایداری در راه ولایت و حمایت از امام زمان خود افزود: اگر یاران امام حسن (ع) اعتراض نمی‌کردند و در کنار ایشان می‌ماندند، ممکن بود یکی از ائمه در فاصله‌ای نزدیک‌تر، حکومت حق را تشکیل دهند. اما به دلیل اعتراض‌ها، دهن‌لقی‌ها و تحلیل‌های سست، این فرصت از تاریخ شیعه گرفته شد.

وی در ادامه تصریح کرد: پس از واقعه عاشورا، غضب الهی بر زمین شدت گرفت. بر اساس روایت امام صادق (ع)، قرار بود در سال ۱۴۰ هجری قمری، اهل‌بیت(ع) به حکومت برسند اما برخی شیعیان خاص با افشای اسرار و بی‌صبری، موجب تأخیر در تحقق وعده الهی شدند.

حجت‌الاسلام گنجه با اشاره به وضعیت امروز تحلیل‌گری در فضای مجازی گفت: امروزه نیز برخی افراد بدون تحلیل دقیق و اطلاع کافی از وضعیت کشور و منطقه، دست به اظهار نظر می‌زنند و مسیر فکری جامعه را دچار خطا می‌کنند. مقام معظم رهبری فرمودند: «تحلیل‌های سست و اعتراض‌های نابجا مسیر تاریخ را تغییر می‌دهد.»

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها، به موضوع مذاکرات سیاسی کشور اشاره کرد و گفت: مذاکره امروز یک تاکتیک است و نه یک راهبرد. ما همچنان تاوان راهبرد غلط مذاکرات در دولت قبل، به‌ویژه در ماجرای برجام را می‌دهیم. مقام‌های آمریکایی از برجام خارج شدند، اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل نکردند و حالا می‌خواهند از لاشه متعفن این توافق، مجدد علیه ما استفاده کنند.

امام جمعه باشت افزود: در حالی‌که برجام دیگر وجود خارجی ندارد، برخی از کشورها تلاش دارند با زنده‌سازی آن، مکانیزم ماشه را فعال کنند. اما آنچه امروز جمهوری اسلامی دنبال می‌کند، صرفاً مذاکره‌ای تاکتیکی است و مسئولان کشور به هیچ وجه فریب وعده‌های توخالی را نخواهند خورد.

امام جمعه شهر یاسوج در پایان به سخنان اخیر فرماندهان نظامی کشور اشاره کرد و گفت: اگر مردم بدانند پشت پرده چه مصیبت‌هایی از دل برجام برای ما درآمد، متوجه خواهند شد که مقاومت و ایستادگی، تنها راه سربلندی ملت ایران است. سخنان سردار حاجی‌زاده درباره تعهدات نظامی در برجام، گوشه‌ای از این واقعیت تلخ بود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha