شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
کتابی برای شناخت بهتر کودکان و نوجوانان نسبت به حافظ شیرازی

حوزه/ دومین کتاب از مجموعه" من کی‌ام؟ " به قلم امیرعباس شاهسواری با عنوان "من حافظ شیرازی هستم" به زیور طبع آراسته شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، نویسنده در این مجموعه می کوشد تا به سهم و وُسع خود کودکان و نوجوانان را با بزرگان علم و ادب فرهنگ ایران عزیز آشنا کند.

شاهسواری، نویسنده کتاب معتقد است: متاسفانه کودکان و نوجوانان ایرانی، آن طور که باید و شاید بزرگان علم و ادب خود را نمی شناسند و با کتاب ها و آثار آن ها چندان مأنوس نیستند و لذا باید با زبان این نسل و بهره گیری هنرمندانه از ابزار قوی کتاب و کتابخوانی در این راستا گام برداشت.

وی همچنین بیان داشت: مجموعه "من کی ام؟ "سعی دارد با زبانی طنز و خودمانی و تصویرسازی جذاب، کودکان و نوجوانان را نسبت به دانشمندان خود آگاه سازد و به همین خاطر ساختار کتاب به گونه‌ای است که حتی والدین نیز هنگام خوانش کتاب، لذت ببرند.

لازم به ذکر است که دومین کتاب از مجموعه" من کی‌ام؟ " با عنوان "من حافظ شیرازی هستم" به قلم امیرعباس شاهسواری و با تصویر سازی شروین دزیانیان به همت نشر معارف در ۳۸ صفحه گلاسه با قیمت یکصدهزار تومان به تازگی روانه بازار کتاب شده است.

کتابی برای شناخت بهتر کودکان و نوجوانان نسبت به حافظ شیرازی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha