به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، حجت الاسلام محمدحسین کتابچی، امام جمعه قمصر امروز در سومین جلسه شورای اداری کاشان که همزمان با گرامیداشت پنجم مرداد سال ۱۳۵۸ برابر با سوم ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۹ قمری، اولین نماز جمعه بعداز پیروزی انقلاب اسلامی در کشور که با حضور نماینده ولی فقیه در کاشان و امامان جمعه شهرستان در مصلای بقیه الله الاعظم (عج) کاشان برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا خصوصا شهدای اخیر بر ضرورت حضور پررنگ مسئولان در نماز جمعه تاکید کرد و افزود: بعد از نبرد مقدس تحمیلی ۱۲ روزه برایمان مشخص شد که با هوشیاری رهبری و حضور مردم اجازه داده نشد ذره ای از پایه های نظام سست شود.
امام جمعه قمصر با بیان اینکه با پشت سر گذاشتن دو تا فرماندار در کاشان حتی در یک نماز جمعه قمصر هم حضور پیدا نکردند، تأکید کرد: امیدواریم شاهد حضور آقای راعی، فرماندار کاشان در نماز جمعه قمصر باشیم.
حجت الاسلام کتابچی بر لزوم همراهی مسئولان با مردم تأکید کرد و ابراز داشت: هفته گذشته ۷ روز در قمصر هیئت دانش آموزی داشتیم، مسئولان وقتی در این مراسم حضور پیدا کردند، فضای هیئت دانش آموزی آنها را تحت تأثیر قرار داد ولی از سر سوزنی کمک و یاری دریغ کردند.
امام جمعه قمصر به افزایش جمعیت دانش آموزی در مراسم اعتکاف قمصر اشاره کرد و افزود: جمعیت دانش آموزی اعتکاف قمصر طی سه سال گذشته از ۱۲ نفر در سال جاری به ۹۰ نفر افزایش یافت.
حجت الاسلام کتابچی بر لزوم کمک به کارهای فرهنگی تأکید و خاطرنشان کرد: اگر در کار فرهنگی خصوصا برای دانش آموزان کم بگذاریم آینده برای درمان آسیب های اجتماعی باید هزینه های بیشتری پرداخت کنیم.
انتهای پیام./










نظر شما