دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶
تبیین الگوی زن مسلمان ایرانی در جامعه ضرورت دارد

حوزه/ دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان با انتقاد از سبک زندگی مصرف‌گرا و سطحی‌نگر گفت: معرفی و تبیین الگوی زن مسلمان ایرانی در جامعه ضرورت دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت‌الاسلام مجتبی پوریوسفی، دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان در آئین اختتامیه سومین دوره «رویداد بانوی دیار دیلم» که در حرم فاطمه آخری رشت برگزار شد، اظهار کرد: هویت انسانی، سبک زندگی و نقش زنان در انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت است.

وی ساحل، تفریح و دریا را نماد سبک زدگی دانست و از بلاگرهایی که تنها برای تصویرسازی‌های سطحی به استان می‌آیند، انتقاد کرد و افزود: این افراد ذهن جوانان را به سمت سطحی‌نگری سوق می‌دهند.

دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان بر مفاهیم «انسان، ماهو الانسان» و «انسان انقلاب اسلامی» تأکید کرد و گفت: انسان ایرانی و مسلمان باید خود را به عنوان فردی برجسته و اثرگذار در تاریخ معرفی کند.

حجت‌الاسلام پوریوسفی به دختران دبیرستانی شیعه ایرانی که تحت تأثیر فرهنگ غرب ذهنیت‌های خود را بازتعریف می‌کنند؛ اشاره کرد و ادامه داد: این مبارزه نباید با روزمرگی و خستگی متوقف شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha