جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
شاهد نقض گسترده حقوق بشر در حق ملت مظلوم غزه هستیم+عکس

حوزه/ حجت الاسلام صادقی گفت: در حالی‌که غرب مدعی حقوق بشر است، امروز شاهد نقض گسترده این حقوق به‌ویژه در حق ملت مظلوم فلسطین هستیم و این دوگانگی، حقوق بشر را از ارزش متعالی به ابزاری سیاسی تقلیل داده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام صادقی امام جمعه رودبار جنوب، در خطبه‌های نماز جمعه ضمن توصیه به تقوای الهی و تسلیت ایام اربعین حسینی و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، بر لزوم شناخت تهدیدات نرم دشمن تاکید کرد و اظهار داشت: برای درک ابعاد جنگ نرم دشمن امروز، کافی است در نهج‌البلاغه به جای نام معاویه، نام آمریکا را بگذارید؛ چرا که معاویه نماد استکبار و نسخه‌ای از آمریکا در زمان سه امام نخست شیعه است.

وی افزود: معاویه علاوه بر جنگ سخت، با ترفندهای پیچیده نرم، اختلاف میان اهل‌بیت(ع)، شبهه‌آفرینی و تردید را در جامعه دامن زد؛ امری که امروز نیز با کوچک‌نمایی دستاوردهای کشور، بزرگ‌نمایی مشکلات، وعده‌سازی توخالی و منفی‌نمایی تصمیمات نظام از سوی دشمنان دنبال می‌شود.

خطیب جمعه رودبار با تاکید بر ضرورت هوشیاری رسانه‌ای، خاطرنشان کرد: رسانه‌های بیگانه می‌کوشند مردم را از آرمان‌شهری که امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب ترسیم کرده‌اند، دور ساخته و به توهم ویران‌شهری سوق دهند.

حجت‌الاسلام صادقی با اشاره به پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب در چهلمین روز شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان کشور، بر نقش خطیر ائمه جمعه و جایگاه نمازجمعه به عنوان حلقه واسط معنویت و عقلانیت تأکید کرد و یادآور شد: این پیام راهبردی، الگویی جامع برای ساخت ایران قوی و عزتمند است و هفت محور اصلی شامل وحدت، پیشرفت، روایت عزت، امنیت، کارآمدی، معنویت و شور و شعور انقلابی را به عنوان ستون‌های مقاومت و اقتدار ملی معرفی می‌کند.

امام جمعه رودبار جنوب با گرامیداشت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی، حقوق بشر اسلامی را بنیانی الهی برای کرامت انسان دانست و تصریح کرد: در حالی‌که غرب مدعی حقوق بشر است، امروز شاهد نقض گسترده این حقوق به‌ویژه در حق ملت مظلوم فلسطین هستیم و این دوگانگی، حقوق بشر را از ارزش متعالی به ابزاری سیاسی تقلیل داده است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha