جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۹
رسوخ پایه‌های نظام در قلوب مردم ایران، از ثمرات جنگ ۱۲روزه بود

حوزه / حجت‌الاسلام شریفی گفت: آن چیزی که در این کشور بیش از موشک، اسلحه و تکنولوژی جنگی خودش را نشان داد رسوخ پایه‌های نظام در قلوب مردم ایران بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام محمد شریفی خطیب جمعه شهرستان نایین در خطبه‌های این هفته ضمن بیان روایتی از امام حسن عسکری(ع) نسبت به رعایت تقوا و ورع در دین، اظهار داشت: ورع به معنای این است که انسان از چیزهایی که شک دارد خللی یا ذره‌ای انحراف در دین و ایمان او ایجاد کند، اجتناب کند و در این امر به خاطر خدا مجاهدت کند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مجلس اربعین شهدای اقتدار، بیان کرد: ایشان در کلامی فرمودند، ملت ایران علاوه بر افتخارات بزرگ که در این ۱۲ روز به دست آورد و همه دنیا به آن اعتراف کرد، توانست قدرت، استقامت، عزم، اراده و دست‌پر خود را به دشمن نشان دهد.

حجت‌الاسلام شریفی، با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب تبلور استحکام بی‌نظیر پایه‌های جمهوری اسلامی را از دیگر امتیازات این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دانستند، ابراز کرد: همه دنیا دیدند آن چیزی که در این کشور بیش از موشک و اسلحه و تکنولوژی جنگی خودش را نشان داد، رسوخ پایه‌های نظام در قلوب مردم ایران بود.

امام جمعه نایین، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب بنای جمهوری اسلامی را بر دو پایه دین و دانش دانستند و فرمودند، دین همراه با دانش از امتیازات نظام ایران بود و علت اصلی مخالفت استکبار جهانی نیز همین پیوند دین و دانش در این کشور است.

وی تأکید کرد: راه همچنان ادامه دارد و ما این مسیر را باید پرقدرت با حمایت از سران نظام و نخبگان علمی کشور طی کنیم، زیرا این روزها روزهای اقتدار ما است، ملتی که موشک می‌زند وسط رژیم صهیونیستی از فریاد پوچ رسانه‌ها یا رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر فلان کشور نباید بترسد، امید به آینده و سربلندی کشور باید یک باور همیشگی در قلوب من و شما و فرزندانمان باشد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha