جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶
نیازمند همکاری ادارات و نهادها در برگزاری رویدادهای تخصصی هستیم

حوزه/ مسئول سازمان بسیج رسانه قم گفت: نیازمند همکاری ادارات و نهادها در برگزاری جشنواره رسانه ای ابوذر و رویدادهای تخصصی برای تبیین و امیدآفرینی و حل چالش‌های استان هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، داود شمس در دیدار استاندار قم و جمعی از مسئولان استان که به مناسبت روز خبرنگار در دفتر سازمان بسیج رسانه قم صورت گرفت با اشاره به فعالیت های بسیج رسانه استان قم، اظهار داشت: در بُعد بکارگیری بسیجیان، اقدامات مهمی از قبیل برگزاری اردوهای روایت پیشرفت در قالب رویداد رسانه ای و دعوت از مدیران کل صنعت و معدن، شهرک های صنعتی و معاونین استاندار و بسیج سازندگی برگزار شده است.

نیازمند همکاری ادارات و نهادها در برگزاری رویدادهای تخصصی هستیم

وی ادامه داد: براساس نظام مسائل استانی و کشوری هم جشنواره رسانه‌ای ابوذر و رویدادهایی ذیل آن طراحی و اجرا شده که از جمله آن ها می توان به رویدادهای زیر اشاره کرد:

* جشنواره رسانه‌ای ابوذر که بصورت ملی برگزار می شود و در ده سال متوالی با محورهای مختلف، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و حضور چشمگیر اصحاب رسانه و تدبیر خوب استانی، جشنواره ای در تراز ملی برگزار شده است.

*رویداد سراسری «یادگار ماندگار حاج شیخ»؛ پاسداشت مقام شامخ حاج شیخ عبدالکریم حائری به مناسبت یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم

*رویداد دمای رفاه برای صرفه جویی مصرف گاز

*رویداد طنین در موضوع عفاف و حجاب با حضور کارشناسان و الگوهای برتر حجاب

*رویداد فرزندان انقلاب ویژه دانش آموزان خبرنگار در ایام الله دهه فجر

*رویداد میثاق به مناسبت پاسداشت مقام شامخ شهدای استان

*رویداد رسانه ای سرباز مقاومت ویژه نکوداشت شهید سردار سلیمانی

*رویداد جمعیت که آغاز رویدادهای امسال بود.

مسئول سازمان بسیج رسانه قم تاکید کرد: در برگزاری رویدادها سعی می‌کنیم از تدابیر و همراهی اداره کل ارشاد، خانه مطبوعات، شهرداری و دیگر نهادها هم بهره ببریم.

وی ادامه داد: تکریم اصحاب رسانه، جلسات دوره ای با رسانه ها؛ رسیدگی به مطالبات و نیازهای اولیه اصحاب رسانه باعث تقویت روحیه این قشر خواهد شد.

شمس تصریح کرد: مهمترین رسالت سازمان بسیج رسانه جهاد تبیین و امید آفرینی است که همه برنامه‌های بسیج رسانه برپایه این رسالت طراحی واجرا می شود.

وی افزود: نیازمند همکاری ادارات و نهادها در برگزاری جشنواره رسانه ای ابوذر و رویدادهای تخصصی برای تبیین و امید آفرینی وحل چالش‌های استان هستیم.

مسئول سازمان بسیح رسانه استان قم در پایان از استاندار در زمینه مدیریت رسانه‌ای جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونی تقدیر و تشکر کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha