چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
طنین و پژواک قرآن و تبیین چهره به چهره در طریق مشایه/ اربعین، فصل جدید فعالیت‌های تبلیغی

حوزه/ مبلغ گروه تبلیغی جهادی رویش من، ضمن تشریح برنامه های فرهنگی تبلیغی این گروه در طریق مشایه همانند طرح قرآن خوانی و استقبال گسترده زائران حسینی، گفت: در قالب این طرح، صفحات قرآن پیش از نمازهای جماعت بین زائران توزیع و پیام های قرآنی برای آنان تبیین می شد.

حجت الاسلام سجاد یوسفی، مبلغ گروه تبلیغی جهادی رویش من، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، با اشاره به اولین سابقه حضور و فعالیت تبلیغی در مسیر مشایه، این تجربه را شیرین و پربار توصیف و تصریح کرد: در این ایام برنامه های فرهنگی تبلیغی گوناگونی همانند طرح قرآن خوانی برگزار و با استقبال چشمگیر زائران مواجه شد.

وی ضمن تبیین و تشریح این طرح موثر تبلیغی، خاطر نشان کرد: در قالب این طرح، صفحات قرآن پیش از نمازهای جماعت بین زائران توزیع می‌شد و آن‌ها با اشتیاق فراوان از این فرصت معنوی بهره می‌بردند.

مبلغ گروه تبلیغی جهادی رویش من با اشاره به استقبال چشمگیر زائران از قرآن خوانی و قرائت ادعیه و زیارات در فضای موکب، ابراز امیدواری نمود که در سال‌های آینده بتوان ادعیه خوانی را نیز برای زائران با گستره بزرگتری ارائه داد.

حجت الاسلام یوسفی همچنین طرح صلوات را بعنوان دیگر برنامه گروه تبلیغی جهادی رویش من دانست که با نیت‌های مختلف مانند فرج امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)، پیروزی جبهه مقاومت، سلامتی رهبر معظم انقلاب و خوشنودی حضرت رقیه(س) بین زائران توزیع و با استقبال خوب و چشمگیر آنان در این ایام برگزار شد.

وی در ادامه به فعالیت‌های فرهنگی برای کودکان و همچنین برنامه های قرآنی موکب اشاره و خاطر نشان کرد: در این موکب پرچم‌هایی که با حرم امام رضا(ع) متبرک شده بودند بین زائران توزیع شد که مردم با تبرک به آن، حال و هوای رضوی پیدا می‌کردند و ارائه نمک های متبرک رضوی به صاحبان مواکب فضای معنوی ویژه ای را رقم زد.

حجت الاسلام یوسفی بر اهمیت حضور روحانیت در مراسم معنوی پیاده‌روی اربعین تأکید و عنوان کرد: مردم، به خصوص هنگام نماز، به دنبال روحانیون هستند تا در صورت نیاز به آن‌ها مراجعه کنند. حضور روحانیون با لباس مقدس، امکان ارائه راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی را فراهم و نیاز زائران را در این راستا به طور ویژه مرتفع می‌کند.

مبلغ جهادی حوزه علمیه خراسان ضمن تبیین توصیه‌های رهبر انقلاب در خصوص حفظ اصالت تبلیغ، گفت: تلاش کردیم در این مسیر، مطالبات ایشان را در قالب تبیین مسائل روز به مردم منتقل نموده و بصیرت بخشی داشته باشیم.

وی پیاده‌روی اربعین امسال را باشکوه و پرشور توصیف و ابراز کرد: دل‌ها آماده و کربلایی و حضور نسل جوان نسبت به سنوات گذشته پرشورتر بود که امیدواریم این اجتماع هر ساله با جمعیت بیشتری از دلدادگان حضرت برگزار شود.

انتهای پیام ۳۱۳/۴۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha