پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
اربعین حسینی قلب تپنده و رمز جاودانگی نهضت عاشورا است

حوزه/ حجت‌الاسلام و المسلمین حاج‌ علی اکبری گفت: اربعین حسینی قلب تپنده و رمز جاودانگی نهضت خونین عاشورا در همه زمان‌ها و همه مکان‌هاست.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج‌ علی‌ اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و امام جمعه موقت تهران در ویژه برنامه اربعین حسینی که با حضور خیل دلدادگان مکتب سیدالشهدا(ع) در رواق امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: زیارت ائمه اطهار (ع) جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ دینی ما دارد و انجام این عمل همواره مورد توجه و تأکید عالمان و بزرگان دینی بوده است.

وی تصریح کرد: زیارت نه تنها فرصتی برای عرض ارادت به ساحت مقدس اهل بیت (ع) است، بلکه آثار معنوی بسیاری بر روح و روان زائر به جا می‌گذارد که از جمله این آثار تقویت ایمان، پاک شدن گناهان، صفای باطن و ... است.

سخنران حرم رضوی، خاطرنشان کرد: زائر با تشرف‌ به زیارت مورد عنایت ویژه پروردگار قرار می‌گیرد، روحش تطهیر می‌شود و در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط با دیگر مؤمنان و تقویت پیوندهای ایمانی، پیدا می‌کند.

وی افزود: هرچند تشرف به زیارت همه معصومین (ع) همواره مورد توجه و تاکیده بوده است ولی در این میان برای زیارت امام رضا (ع) و امام حسین (ع) تاکید بیشتری وجود دارد و آثار و برکات حیرت‌انگیزی برای این زیارت‌ها تعریف شده است.

امام جمعه موقت تهران، اظهار کرد: در مورد زیارت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مجموعه‌ای از سفارش‌ها وجود دارد و تاکیده شده که مومنین باید زیارت امام حسین (ع) را به طور جدی در برنامه زندگی خود، قرار دهند.

وی بیان کرد: رفتن به زیارات سیدالشهدا (ع) و قرار گرفتن در آن حریم آسمانی، پرچمی است که اولیای الهی، همواره خواهان برافراشته ماندن آن بوده‌اند و با وجود دشواری‌ها، خطرات جانی و مالی که در طول تاریخ متوجه زائران امام حسین (ع) بوده، ولی همچنان تأکید بر این زیارت ،وجود دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی‌اکبری، اضافه کرد: در نهضت عاشورای حسینی تمام ارزش‌های عالی انسانی، اخلاقی، اسلامی و الهی به صورت یک منظومه روشن و کامل تجلی یافته است و هیچ ویژگی از کرامت‌ها و فضیلت‌های انسانی وجود ندارد مگر اینکه در مکتب امام حسین (ع)، به خصوص در عاشورا آشکار ترسیم شده باشد.

وی با بیان اینکه کار تکمیلی و جلد دوم کتاب مکتب امام حسین (ع) به قلم حضرت زینب کبری (س) و امام سجاد (ع) نوشته شده است، ابراز کرد: مکتب حسینی باید همیشه محل مراجعه مومنین باشد و این مراجعه، همان زیارت است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه،خاطرنشان کرد: وقتی کلمه اربعین به موضوع زیارت ضمیمه می‌شود، به معنای مرجع بودن فرهنگ اسلام ناب حسینی و مکتب سیدالشهدا (ع)، که مومنین باید دائماً به آن، مراجعه کنند.

وی، اظهار داشت: تقدیر الهی بر این بود که کاروان اسرا در اربعین شهادت اباعبدالله الحسین(ع) به کربلا بازگردند و در آنجا اقامه عزا کنند و بعدها زیارت اربعین به سفارش اولیای الهی، به ویژه سفارش حضرت امام عسگری (ع) به عنوان یکی از علامت‌های مؤمن، تبدیل شود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha