جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۸
راهپیمایی باشکوه جاماندگان اربعین حسینی در نهاوند برگزار شد+تصاویر

حوزه / راهپیمایی باشکوه جاماندگان اربعین حسینی در نهاوند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، در روز اربعین حسینی مراسم راهپیمایی جاماندگان با حضور پرشور مردم شهرستان نهاوند برگزار شد.

این آیین معنوی با استقبال گسترده اقشار مختلف جامعه همراه بود و جلوه‌ای از عشق و ارادت مردم نهاوند به ساحت مقدس امام حسین (ع) را به نمایش گذاشت.

آغاز مراسم از آستان مقدس شاهزاده محمد و علی (ع) بود، جایی که شرکت‌کنندگان با قرائت قرآن کریم و زیارت عاشورا، دل‌های خود را به کربلای معلی گره زدند. فضای معنوی مراسم با نوای دلنشین دعا و ذکر اهل بیت (ع) آکنده شد و حال و هوای خاصی به شهر بخشید.

راهپیمایان با سردادن نوحه‌ها و شعارهای عاشورایی، مسیر خود را به سمت گلزار شهدای شهرستان ادامه دادند، حضور دسته‌های عزاداری، هیئات مذهبی و خانواده‌های شهدا جلوه‌ای خاص به این حرکت معنوی بخشیده بود.

در طول مسیر، مردم با توزیع نذری، چای و آب، از زائران پذیرایی کردند و فضای همدلی و خدمت‌رسانی در میان شرکت‌کنندگان موج می‌زد، بسیاری از نوجوانان و جوانان نیز با شور و اشتیاق در این مراسم حضور داشتند و عشق به اهل بیت (ع) را به نمایش گذاشتند.

در پایان مراسم، شرکت‌کنندگان با قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بار دیگر با آرمان‌های حسینی تجدید عهد کردند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha