دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۰
پیتروشیمی خارگ از جایگاه پایانه صادراتی به قطب بزرگ تولید در خلیج فارس ارتقا یابد

حوزه/ امام جمعه بوشهر گفت: پتروشیمی خارگ از جایگاه پایانه صادراتی به قطب بزرگ تولید در خلیج فارس ارتقا یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر عصر یکشنبه در دیدار با مدیران پتروشیمی خارگ، این جزیره را منطقه‌ای استراتژیک در تاریخ ایران دانست و تأکید کرد: پتروشیمی خارگ باید با توسعه و تنوع تولید، جایگاه خود را از یک پایانه صادراتی به قطب بزرگ تولید در خلیج فارس ارتقا دهد.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر گفت: جزیره خارگ همواره در طول تاریخ به‌عنوان منطقه‌ای راهبردی در حوزه اقتصاد و ژئوپلیتیک خلیج فارس مطرح بوده و بارها مورد تعرض بیگانگان قرار گرفته است. امروز نیز ۹۰ تا ۹۵ درصد صادرات نفت کشور از این منطقه انجام می‌شود که اهمیت آن را دوچندان می‌کند.

وی افزود: پتروشیمی خارگ با ظرفیت و توانمندی‌های خود می‌تواند از یک ترمینال صادراتی به مرکز تولید و قطب پتروشیمی کشور تبدیل شود. این مجتمع ظرفیت بالایی برای افزایش تولید دارد و با برنامه‌ریزی دقیق و توسعه واحدهای جدید می‌تواند بیش از ظرفیت فعلی خود تولید کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با تأکید بر ضرورت نگهداری و ایمنی در این مجتمع اظهار داشت: چند حادثه آتش‌سوزی در گذشته نشان داد که باید توجه ویژه‌ای به تعمیر و نگهداری تجهیزات صورت گیرد و سیستم‌های صیانتی به‌روز شوند.

امام جمعه بوشهر همچنین به اهمیت تنوع تولید محصولات پتروشیمی اشاره کرد و گفت: تمرکز بر یک محصول مانند متانول در شرایط افت قیمت می‌تواند آسیب‌زا باشد، اما تنوع‌بخشی به تولید باعث ثبات و توسعه پایدار می‌شود.

وی با بیان اینکه تشکیل کنسرسیوم پتروشیمی‌ها اقدامی ضروری است، خاطرنشان کرد: اگر واحدهای پتروشیمی کشور بتوانند هماهنگ و با قیمت مصوب عمل کنند، می‌توانند همانند اوپک در بازارهای جهانی اثرگذار باشند و از رقابت‌های زیان‌بار جلوگیری کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر همچنین بر نقش مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در منطقه تأکید کرد و گفت: خدمت‌رسانی به مردم جزیره و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های آموزشی، فرهنگی و مذهبی بهترین نوع پدافند غیرعامل است و سبب انسجام اجتماعی و حفاظت از صنعت خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی‌بوشهری با توصیه به توجه به ورزش و نشاط کارکنان اظهار داشت: مدیریت صحیح بر شرایط خاص جزیره، تقویت ورزش‌های گروهی و برنامه‌هایی همچون مسابقات ماهیگیری می‌تواند در کاهش فشارهای روحی و روانی کارکنان نقش مؤثری داشته باشد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با نگاه تحولی مدیران پتروشیمی خارگ، این جزیره به جایگاهی درخور در اقتصاد ملی و تجارت جهانی دست یابد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha