شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
احدی در عالم به اندازه پیامبر(ص) حق به گردن زنان ندارد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان با تشریح شرایط سخت دوران جاهلیت و تلاش‌های بی‌وقفه پیامبر(ص) برای احیای فرهنگ توحید و کرامت انسانی، تأکید کرد: هیچ‌کس پس از خدا به اندازه رسول خدا بر گردن زنان حق ندارد و زنان مؤمن با حفظ عفت، عصمت و حجاب، ادای حق ایشان را به جا می‌آورند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین انصاریان در مراسم دهه سوم صفر در حسینیه هدایت تهران گفت: یک کار بی‌نظیر وجود مبارک رسول خدا انجام دادند و آن تشکیل خانواده‌ای بی‌نمونه در عالم بود؛ خانواده‌ای که نه در گذشته نمونه داشته و نه بعد از ایشان تا قیامت نمونه خواهد داشت.

وی افزود: این خانواده در روزگاری تشکیل شد که مصالح و مایه‌های آن اندک بود و هنوز بوی فرهنگ منحط جاهلی و ابلیسی در مدینه استشمام می‌شد. این فرهنگ آن‌قدر ریشه‌دار بود که پیامبر(ص) موفق نشد ریشه آن را به‌طور کامل بسوزاند و تا امروز نیز ماندگار شده است.

این استاد اخلاق افزود: امیرالمؤمنین علی(ع) در خطبه ۱۵۵ نهج‌البلاغه، دورنمایی از جاهلیت را بیان کرده‌اند. پیامبر در زمانی مبعوث شدند که برکات نبوت انبیا قطع و چراغ الهی خاموش شده بود. بین ایشان و پیامبر قبلی، ۶۰۰ سال فاصله بود و آسیا از ارزش‌های نبوت خالی شده و جهان در تاریکی فرو رفته بود. در آن زمان کعبه از توحید خالی و ۳۶۰ بت در آن قرار داده بودند. مشرکان این بت‌ها را نماد ارواح قدرتمند می‌دانستند و کلید عالم را در دست آنها می‌پنداشتند، در حالی‌که کلیددار حقیقی عالم تنها خداست.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان با اشاره به نقش پیامبر(ص) گفت: رسول خدا فرهنگ توحید را بازگرداند و از روز بعثت تا رحلت، هر روز جان بر لب رساند. مصیبتی در عالم نبود که بر او و پس از آن بر خانواده‌اش وارد نشود. امیرالمؤمنین علی(ع) فرمودند ملت‌های آن زمان در خواب غفلت بودند؛ در هند دختران ۱۸ ساله را به‌عنوان نذر باران جلوی بت می‌کشتند. ارزش‌های الهی فرو ریخته بود؛ غارتگری را شجاعت، قتل بی‌گناهان را قدرت و کنار خانه خدا ۹ نوع ازدواج اختراع کرده بودند.

وی درباره وضعیت زنان در جهان قبل از اسلام اظهار کرد: در ایران ساسانی ارزش زن معادل ۲۰ مَن جو بود. در چین به نوزاد دختر کفش آهنی می‌بستند تا ۱۵ سال بعد باز کنند. در عربستان دختران را زنده به گور می‌کردند و در روم شرقی زنان را در دیگ روغن زیتون می‌جوشاندند.

این استاد اخلاق با تاکید بر ایانکه احدی در عالم بعد از خدا به اندازه پیامبر(ص) بر گردن زنان حق ندارد، ادامه داد: اما برخی زنان امروز تحت تأثیر فرهنگ بیگانه، عفت و حجاب خود را غارت کرده‌اند. این در حالی است که خوش‌به‌حال زنانی که با حجاب، عفت و شوهرداری درست حق پیامبر(ص) را ادا کردند و رضایت ایشان را به دست آوردند. پیامبر(ص) ۱۴۰۰ سال پیش فرمود من از زنانی که پشت به فرهنگ عفت و حجاب کنند بیزارم و آنها هم از من بیزار خواهند بود.

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با اشاره به مسئولیت خانواده‌ها تأکید کرد: پدر و مادرانی که دختران نیمه‌عریان خود را به خیابان‌ها، پارک‌ها و هواپیما می‌آورند، روز قیامت هیچ پاسخی در برابر حضرت ام‌البنین(س) و دو دست قطع‌شده فرزندش حضرت عباس(ع) نخواهند داشت.

وی در پایان خطاب به زنان بی‌حجاب گفت: شما با دین چه کردید؟ چه کسی سرتان کلاه گذاشت؟ چه کسی شما را از زهرا(س)، زینب کبری(س) و ام‌البنین(س) جدا کرد و همراه دختران تل‌آویو، واشنگتن، لندن و سوئیس نمود؟

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha