شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
از بدر تا غزه/ امت اسلام با شعار «ما می توانیم» مقابل طاغوت ایستاده است

حوزه/ حجت‌الاسلام واضحی با اشاره به مقاومت مردم غزه و یمن در برابر آمریکا و اسرائیل، این ایستادگی را جلوه‌ای از تحقق شعار پیامبراکرم(ص) یعنی «ما می‌توانیم» دانست.

به گزارش خبرگزاری حوزه، همزمان با سالروز رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت سبط اکبر ایشان امام حسن مجتبی(ع) مراسم عزاداری و قرائت دعای ندبه صبح امروز در آستان مقدس مسجد جمکران با حضور پرشور زائران برگزار شد. در این مراسم، حجت‌الاسلام واضحی در سخنانی با تسلیت ایام حزن و اندوه اهل‌بیت(ع) اظهار داشت: خداوند برای تمامی انبیاء و اوصیاء وظیفه‌ای مشترک معین فرموده است و آن اقامه دین الهی و مبارزه با طاغوت است.

وی تأکید کرد: پیامبر اکرم(ص) در بخشی از اهداف بعثت همچون طنین‌انداز کردن شعار توحید، گسترش رسالت و ولایت و تقویت اعتماد به نفس در میان مسلمانان به موفقیت دست یافتند.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به استمرار پیام توحید در طول تاریخ گفت: پیامبر اسلام(ص) شعار «اشهد ان لا اله الا الله» و «اشهد ان محمداً رسول الله» را در جهان نهادینه کردند و در غدیر نیز به فرمان خداوند شعار «اشهد ان علیاً ولی‌الله» را به مردم ابلاغ نمودند. امروز پرچم ولایت و اسلام در سراسر جهان برافراشته است و مقاومت ملت‌های مظلوم منطقه، جلوه‌ای از تحقق این اهداف پیامبر است.

حجت‌الاسلام واضحی افزود: یکی از پیام‌های مهم بعثت پیامبر اسلام تقویت روحیه ما می‌توانیم در میان امت اسلامی است؛ همان‌گونه که در جنگ بدر، با وجود کمی نفرات و تجهیزات، مسلمانان با نصرت الهی بر دشمنان پیروز شدند.

وی با اشاره به مقاومت مردم غزه و یمن تصریح کرد: دشمنان اسلام با وجود برخورداری از همه امکانات نتوانسته‌اند این ملت‌های مقاوم را به زانو درآورند و این همان تحقق وعده الهی است.

خطیب این مراسم در ادامه خاطرنشان کرد: با وجود موفقیت پیامبر و ائمه(ع) در گسترش توحید و رسالت، برخی اهداف مهم همچون ریشه‌کنی کامل فقر، فساد، تبعیض و تحقق عدالت فراگیر به دلیل کارشکنی منافقان و خواص بی‌بصیرت در تاریخ اسلام محقق نشد.

حجت‌الاسلام واضحی با ذکر نمونه‌هایی از حوادث صدر اسلام و انحراف برخی اصحاب پیامبر(ص) گفت: همان‌گونه که در آن زمان برخی چون اسامة بن زید یا زبیر و طلحه از یاری امیرالمؤمنین(ع) سر باز زدند، امروز نیز باید مراقب چهره‌های نفاق‌افکن بود.

حجت‌الاسلام واضحی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به لحظات پایانی عمر شریف پیامبر اکرم(ص) و حضور اهل‌بیت(ع) در کنار بستر ایشان، این مصیبت بزرگ را یادآور شد و خاطرنشان کرد: رحلت رسول خدا(ص) آغازی بر رنج‌های جانکاه حضرت زهرا(س) و مصائب کربلا بود که خاندان پیامبر(ص) با صبر و استقامت از آن عبور کردند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha