دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۶
مساجد مدافع مردم و انقلاب هستند/ لزوم ترویج روحیه امید و نشاط در جامعه

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم با بیان اینکه مساجد در شکل گیری، استمرار و بقای نظام جمهوری اسلامی نقش مهمی ایفا کردند، گفت: مساجد همانطور که در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان دادند، همیشه پایگاه اصلی در دفاع از مردم و انقلاب اسلامی هستند.

حجت الاسلام والمسلمین حسین محمدابراهیم، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به روز جهانی مسجد، اظهار داشت: این روز یادآور حادثه تلخ حمله صهیونیست ها به قبله اول مسلمانان است. دشمن سعی داشت با این اقدام بخشی از هویت اسلامی را از بین ببرد که نه در آن زمان موفق شد و به دلیل مقاومت همیشگی ملت های مسلمان، هیچ گاه در تحقق این نقشه شوم و شیطانی خود موفق نخواهد بود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: مسلمانان در نقاط مختلف دنیا روز جهانی مسجد را گرامی می دارند و یک بار دیگر عزم و اراده قوی خود برای نابودی رژیم کودک کش صهیونیستی را فریاد می زنند. امسال نیز این مراسم در سطح وسیع در تهران و نقاط مختلف کشور برگزار می شود.

جایگاه ویژه مساجد در آموزه های دینی

وی در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه مساجد در آموزه های دینی، خاطرنشان کرد: مسجد محل حکومت پیامبر اسلام (ص) و محل مراجعه مردم به حضرت محمد (ص) بود و محل ظهور حضرت مهدی (عج) و جایگاه اعلام قیام جهانی امام زمان (ع) علیه مستکبران و استعمارگران و مستبدان عالم است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم در ادامه با بیان اینکه مساجد در شکل گیری، استمرار و بقای نظام جمهوری اسلامی نقش مهمی ایفا کردند، گفت: مساجد همانطور که در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان دادند، همیشه پایگاه اصلی در دفاع از مردم و انقلاب اسلامی هستند.

وی بیان کرد: مساجد در راستای پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری نهضت های مختلفی از جمله «هر روز، یک آیه»، «انس با نهج البلاغه»، «هر مسجد، یک حقوقدان» و «نهضت مواسات و همدلی» را اجرا کرده اند و با ارایه خدمات در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، علمی و هنری، به پایگاه بزرگ و محوری در سطح محلات شهری و روستاهای بزرگ و کوچک در سراسر کشور تبدیل شده اند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خاطرنشان کرد: مساجد همچنین در راستای بصیرت افزایی، ارتقای معرفت انقلابی، دشمن شناسی و جهاد تبیین، برنامه های ثابت هفتگی و ماهیانه با حضور شخصیت های حوزوی، دانشگاهی، فرهنگی و سیاسی برگزار می کنند.

خدمت رسانی شبانه روزی اهالی مساجد در دوره شیوع بیماری کرونا

وی با اشاره به خدمت رسانی شبانه روزی و بی نظیر اهالی مساجد در دوره شیوع بیماری کرونا، افزود: این خدمات شامل مقابله با شیوع این بیماری، تولید و توزیع گسترده ماسک و سایر اقلام بهداشتی، ضد عفونی و سم پاشی کردن اماکن مختلف، تهیه و توزیع بسته های ارزاق و پوشاک و پخت و توزیع غذای گرم بود. همه اینها خدمات قشنگ و مبارک انجام شده توسط مسجدی ها بود ولی شاید عمل به توصیه مقام معظم رهبری درباره نهضت مواسات و همدلی به منظور کمک به مددجویان و نیازمندان و حمایت از کسانی که شغل خود را از دست داده بودند یا درآمدشان بسیار کم شده بود، ویژه ترین اقدام در آن دوره بود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم، وظیفه حیاتی مساجد در وضعیت فعلی کشور را ترویج روحیه امید، نشاط و همدلی دانست و گفت: تبیین ضرورت تلاش همگانی برای قوی تر شدن ایران طبق تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به مناسبت اربعین شهدای تجاوز رژیم صهیونسیتی به ایران، وظیفه دیگر مساجد است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha