دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۲
حضور میدانی مبلغان در مسیر زائران پیاده امام رضا(ع) پیوند دل‌ها را مستحکم می‌کند

حوزه/ صادقی با بیان نقش اثرگذار حضور چهره‌به‌چهره مبلغان در مسیر زائران پیاده امام رضا(ع)، گفت: این همراهی صمیمانه بستری برای پاسخ‌گویی به دغدغه‌های اعتقادی، فرهنگی و اخلاقی زائران فراهم کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، در روزهایی که مسیرهای منتهی به حرم مطهر امام رضا(علیه‌السلام) میزبان خیل عاشقان پیاده است، موکب‌های فرهنگی و تبلیغی نقشی انکارناپذیر در تعمیق معنویت سفر ایفا می‌کنند.

رقیه صادقی مبلغ جهادی حوزه خراسان که بیش از یک دهه در این مسیر خدمت کرده، در حاشیه فعالیت تبلیغی خود به خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار داشت: امسال توفیق داشتیم در مدرسه پسرانه شهید نواب اصفهانی مستقر شویم و در کنار زائران، به‌ویژه از کشورهای آذربایجان، ترکیه و ازبکستان، خدمات فرهنگی متنوعی ارائه کنیم.

وی افزود: محور فعالیت‌های ما، ارائه مباحث فرهنگی، سخنرانی‌های مذهبی، بیان احکام شرعی، آداب زیارت، مشاوره اخلاقی، پاسخ‌گویی به پرسش‌های عقیدتی و حتی موضوعات سیاسی روز بوده است، فضای موکب به‌گونه‌ای طراحی شد که زائر احساس راحتی کند؛ به‌خصوص در جلسات خصوصی مشاوره که پای صحبت و درد دل زائران نشستیم.

خدمت به زائران با محوریت مقاومت و شهدای امنیت

صادقی با اشاره به ویژگی امسال موکب، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط سخت مردم فلسطین و شهادت بیش از دوازده هزار نفر در غزه، فضاسازی موکب را با محوریت شهدای مقاومت انجام دادیم. تصاویر شهید سید حسن نصرالله، سرداران شهید کشور و شهدای مدافع امنیت در جای‌جای موکب نصب شد و حتی چایخانه موکب با نام چایخانه شهدای مدافع امنیت مزین گردید.

وی تصریح کرد: این طراحی و نمادها علاوه بر یادآوری تداوم مقاومت، فرصتی را فراهم آورد تا به زائران درباره اهمیت همدلی امت اسلامی و دفاع از آرمان فلسطین توضیح داده و آنان را برای همیاری با مظلومان جهان ترغیب کنیم.

نقش بی‌بدیل ارتباط چهره‌به‌چهره مبلغ با زائر

این مبلغ جهادی حوزه علمیه خراسان اظهار کرد: حضور میدانی مبلغان و همراهی چهره‌به‌چهره آن‌ها با زائران، صمیمیتی خاص ایجاد می‌کند، همین خودمانی بودن تعامل باعث می‌شود زائران راحت‌تر دغدغه‌های دینی، اخلاقی و حتی شخصی خود را مطرح کنند و مبلغ نیز با شناخت بهتر نیازها، خدمت‌رسانی دقیق‌تر و عمیق‌تری ارائه دهد.

وی با اشاره به رسالت طلاب خواهر، یادآور شد: این توفیقی است که خداوند در شهر مشهد به طلاب بخشیده و باید از آن به بهترین نحو استفاده کرد. لازم است از ماه‌ها قبل، برنامه‌ریزی دقیق و گسترده‌ای از سوی طلاب و مسئولان حوزه‌های علمیه برای ارتقای کیفیت خدمات صورت گیرد تا از هر فرصتی برای خدمت فرهنگی و تبلیغی بهره‌برداری شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha