سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
لرستان نمونه‌ای از وحدت و پای کار بودن مدیران است

حوزه / سردار باقری گفت: در سطح کشور و حتی در جلسه شورای امنیتی، از خدمات شایسته استاندار لرستان و مجموعه همکارانشان یاد شد و این موضوع نشان‌دهنده نقش‌آفرینی ارزشمند استان در عرصه‌های حساس ملی است.

به گزارس خبرگزاری حوزه از خرم آباد، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) و هیئت رئیسه سپاه لرستان امروز در سومین رور از هفته دولت با سیدسعید شاهرخی استاندار لرستان دیدار و از تلاش‌ها و همراهی‌های استاندار و مجموعه مدیران استان در شرایط سخت جنگ ۱۲ روزه قدردانی و آن را نمونه‌ای کم‌نظیر از وحدت و همدلی بین دولت و نیروهای مسلح دانستند.

سردار باقری با بیان اینکه استاندار در جنگ ۱۲ روزه خود را یک سرباز می‌دانست و با پیگیری‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی، همراه با تیم مدیریتی استانداری و مدیران کل استان، برای رفع مشکلات و کمبودها اقدام کرد، اظهار داشت: بخشی از خدمات استاندار و همکارانشان به دلیل محرمانه بودن قابل بیان نیست، اما بی‌تردید نقش دولت و شخص استاندار لرستان در آن مقطع حساس، در کنار نیروهای مسلح، نقشی بی‌بدیل و ماندگار بود.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) با تأکید بر اینکه امروز لرستان به‌عنوان نمونه‌ای از وحدت و پای کار بودن مدیران شناخته می‌شود، ابراز کرد: در سطح کشور و حتی در جلسه شورای امنیتی، از خدمات شایسته استاندار لرستان و مجموعه همکارانشان یاد شد و این موضوع نشان‌دهنده نقش‌آفرینی ارزشمند استان در عرصه‌های حساس ملی است.

سردار باقری ابراز کرد: امیدواریم هیچ‌گاه دوباره سایه جنگ بر کشور سنگینی نکند و ملت ایران در امنیت و آرامش مسیر پیشرفت خود را ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد:همان‌گونه که در جنگ ۱۲ روزه شاهد همدلی همه‌جانبه بودیم، امروز نیز دولت، استاندار و مجموعه مدیران در کنار نیروهای مسلح برای دفاع از انقلاب اسلامی و رفع مشکلات مردم ایستاده‌اند و از همه زحمات استاندار و همکارانشان در این مسیر صمیمانه تشکر می‌کنم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha