پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
آموزش و پرورش قلب نظام است

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان سمنان در دیدار وزیر آموزش و پرورش با اشاره به جایگاه رفیع این نهاد، این‌ مجموعه را قلب نظام کشور دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه سمنان، در دیدار علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، با تجلیل از سرمایه‌های انسانی این وزارتخانه، اظهار داشت: سرمایه آموزش و پرورش از وزیر تا مدیران، کارمندان و معلمان از اهمیت والایی برخوردار است؛ چراکه انسان، حرم الهی است.

امام.جمعه سمنان در ادامه سخنانش، آموزش و پرورش را قلب نظام و کشور خواند و افزود: بنای این نهاد باید بر پاکیزگی، طهارت، معنویت، اخلاق، دانش و ایمان استوار باشد.

وی اظهار داشت: دشمن برای مجموعه نظام آموزشی برنامه‌ریزی کرده و ابزارهای آن نیز از ما قوی‌تر است؛ آن‌ها از همه‌چیز استفاده می‌کنند و ما باید زمینه‌ها را ایجاد کنیم.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مطیعی با بیان این‌که در جلسات شورای آموزش و پرورش استان تصمیمات خوبی گرفته می‌شود، به عملکرد مثبت پرورشی در استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در استان موارد پرورش کودکان و نوجوانان که جمعیت زیادی تحت نظر آموزش و پرورش هستند، با جدیت پیگیری می‌شود.

وی با ابراز خرسندی از تأکید وزیر بر ترویج فرهنگ نماز، خاطرنشان کرد: اهمیت دادن به نماز و اشاعه فرهنگ و معنویت آن در آموزش و پرورش، نویدی امیدبخش است.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان از حضور هفتگی و اختیاری در نماز جماعت مدارس خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این اخلاق و معنویت بتواند به‌عنوان دژی محکم از نظام اسلامی محافظت کند.

امام‌جمعه سمنان در پایان سخنانش با یادآوری نقش آموزش و پرورش در تربیت شهدای شاخص، معلمان و دانش‌آموزان فداکار، افزود: امید است افرادی تربیت شوند که بتوانند در این نظام اسلامی و برای رسیدن به افق‌های بلند کشور گام بردارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha