به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، حجتالاسلام رفیعی خطیب جمعه موقت بخش سیراف در خطبههای نماز جمعه این هفته درد و درک را قرین و همراه یکدیگر خواند و گفت: درد ما، دغدغه ما هر چه بود درک ما نیز همان اندازه است.
وی افزود: یقینا اگر درد ما درد آزادگی معرفت، ایمان به خدا و انسانیت بود به همان اندازه ارزش پیدا می کنیم.
خطیب جمعه موقت بخش سیراف در ادامه بیان داشت: رهبر عزیز ما در مراسم شهادت امام رضا علیه السلام در خصوص اتحاد مقدس، اجتماع عظیم، وحدت مبارک و سپر پولادین دلها و اراده مردم ایران صحبت کرد و بر حفظ و تقویت این سپر پولادین تاکید داشتند.
امام جمعه موقت بخش سیراف اظهار داشت: حال سوال این است این وحدت مبارک و عمق این اتحاد مقدس کجاست؟ این یکپارچگی کارا, تاثیرگذار و تاریخ ساز از کجاست؟ ژرفای تاب آوری ملت متمدنی چون ایران از کجاست؟
حجت الاسلام رفیعی گفت: پاسخ این معما به صورت اجمالی این است که ملت ایران این وحدت مبارک را از پیوند دیرینه ایرانیت و تشیع دارد.
وی ادامه داد: ایرانیت و تشیع دو بال هویت ساز ملت ایران است. ایرانی بودن و تشیع یک معجون دلچسب، ماندگار و تاریخی برای ایران است.
امام جمعه موقت سیراف ادامه داد: ایران تنها یک سرزمین نیست بلکه هارتلند و قلب زمین است. قدمت هفت هزار ساله ایران و اینکه ایران مهد اولین نشانه های تمدن و زندگی تمدنی است شاهد بر این ماجراست.
وی افزود: ایرانیت و تشیع مساوق هم هستند نه مساوی هم و در طول تاریخ هر کدام از دولت ها مانند افشاریه و پهلوی به یکی از این دو بی توجهی داشت زمین خورده و دوام نیاوردند.
حجتالاسلام رفیعی در ادامه ضمن تسلیت شهادت امام عسکری و تبریک تاجگذاری امامت امام زمان علیه السلام تاکید داشت: اینکه در یک روز دو صفت متضاد شادی و غم با یکدیگر تلفیق می شود به معنای این است که شادی حقیقی از دل حزن مبارک بیرون می آید.
حجت الاسلام رفیعی ادامه داد: اتفاق و اتحاد غصه شهادت یک امام و از طرفی شعف و شادی تاجگذاری یک امام دیگر تنها یک رویداد نیست بلکه یک سبک زندگی است و به همه ما می آموزد که شادی واقعی از دل حزن خداپسند بیرون می آید.
خطیب موقت جمعه سیراف خاطرنشان کرد: ایمان ما حکم می کند که در سخت ترین غم ها نوری از امید بیابیم همان گونه که زینب کبری (س) در اوج مصیبت ها فریاد زد ما رایت الا جمیلا.
حجت الاسلام رفیعی در پایان مناسبت های هفته دولت، روز پدافند هوایی، روز بهورز و همچنین ازدواج رسول اکرم با خدیجه مطهره و شهادت رئیس علی دلواری تبریک و تسلیت گفت.
انتهای پیام/










نظر شما