جمعه ۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
هشدار امام جمعه ابهر درباره توطئه دشمن برای جدا کردن هویت ایرانی از تشیع

حوزه/ امام جمعه ابهر با اشاره به نقش محوری امام رضا(ع) در پیوند ناگسستنی هویت ملی و مذهبی ایرانیان، هشدار داد: دشمنان به دنبال تضعیف این پیوند هستند و برای جدا کردن ایران از تشیع، توطئه‌چینی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام سعید مرادپور در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ابهر با تأکید بر اهمیت تقوا و پرهیزکاری، به نمازگزاران توصیه کرد که در تمامی جنبه‌های زندگی خود به این اصل اسلامی توجه داشته باشند.

وی در بخشی از سخنان خود به وضعیت دشوار مردم غزه اشاره کرد و یادآور شد: پویش جمع‌آوری کمک‌های نقدی در جهت کمک‌های مالی و غذایی به این مظلومان است.

امام جمعه با بیان اینکه وظیفه مسلمانان است که در برابر ظلم و ستم به یاری یکدیگر بشتابند، افزود: از تمامی نهادها و مردم درخواست داریم تا در این زمینه اقدام کنند.

وی به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص نقش امام رضا علیه السلام در احیاء مذهب شیعه و پیوند عمیق آن با هویت ایرانی اشاره کرد و توضیح داد: دشمنان همواره در تلاش هستند تا این پیوند را تضعیف کنند و به همین دلیل، ایرانیانی که به مذهب شیعه اعتقاد دارند، تحت فشار و تهدید قرار می‌گیرند.

مرادپور خاطرنشان کرد: ایران این کشور اسلامی پیوند عمیقی با ائمه دارد که به خاطر نقش مهم امام رضا علیه‌السلام است که ما اکنون شیعه اهل بیت هستیم.

وی با تأکید بر اینکه بحث ایرانیت و شیعه هر دو با هم ترکیب شدند و جداشدنی نیستند، عنوان کرد: دشمن تلاش در جدا کردن شیعه و ایران دارند و ایرانیانی که معتقدند به شیعه را به شهادت می‌رسانند.

امام جمعه ابهر اظهار داشت: جمهوری اسلامی به برکت یک ولی فقیه شیعه یک وجب از خاک را به دشمن نداد و شیعه بودن افتخار ایرانی است.

وی همچنین به تاریخ ایران و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایران اشاره کرد و بر وحدت ملت ایران تأکید کرد و بیان داشت: دشمنان به دنبال ایجاد دوقطبی‌سازی و کینه‌ورزی هستند تا از این طریق اختلافات را در جامعه افزایش دهند.

مرادپور ادامه داد: دشمنی آمریکا با ایران به دلیل تسلیم نشدن کشورمان است و نه مسائل هسته‌ای یا فناوری موشکی، و این نشان‌دهنده عزم راسخ ملت ایران در برابر فشارهای خارجی است.

وی به تلاش‌های دشمن برای تحمیل حکومتی غیرمردمی بر ایران اشاره کرد و گفت: این توهین به ملت بزرگ ایران است.

امام جمعه ابهر بر اهمیت اتحاد و اجتماع مردم تأکید کرد و خواستار نقد سازنده دولت بدون دوقطبی‌سازی شد و از مردم درخواست کرد تا با حفظ وحدت و همدلی، به ساختن آینده‌ای روشن‌تر برای کشور کمک کنند.

وی به وضعیت خطرناک کاهش جمعیت اشاره کرد و متذکر شد: در این زمینه والدین تلاش کنند که فرزندان خود را به ازدواج و فرزندآوری تشویق کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha