سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۸
امروز کشورهای اسلامی «وحدت» را به فراموشی سپرده اند/ وحدت نیاز حیاتی مسلمانان

حوزه/ امام جمعه شهرستان مریوان گفت: علی رغم تاکیدات فراوان دین مبین اسلام به ویژه رسول خدا (ص) بر اهمیت وحدت و برادری، امروز شاهدیم که کشورهای اسلامی این مهم را به فراموشی سپرده اند و مهم ترین مدرک و سند بر این بی تفاوتی مسلمانان، وضعیت کنونی مردم غزه است.

ماموستا مصطفی شیرزادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج، ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت در سخنانی اظهار داشت: وحدت یک کلمه وسیع و با معانی مختلف و تفاسیر گوناگون است.

امام جمعه شهرستان مریوان گفت: وحدت در حوزه دین یکی از مهمترین مقولات در جامعه بشری در قرن جدید و عصر جدید محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه امروز وحدت می تواند ناجی ملت ها و ادیان و مذاهب باشد، افزود: امروز وحدت حکم مرگ و زندگی برای هر جامعه ای را دارد، جامعه ای که به سمت وحدت و انسجام حرکت کند از طوفان های پیش رو در امان خواهد بود و بالعکس جامعه ای که وحدت را به فراموشی بسپارد سرنوشتی جز نابودی در انتظار او نخواهد بود.

ماموستا شیرزادی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از موضع مسلمین در مقوله وحدت جهان اسلام، یادآور شد: علی رغم تاکیدات فراوان دین مبین اسلام به ویژه رسول خدا (ص) بر اهمیت وحدت و برادری، امروز شاهدیم که کشورهای اسلامی این مهم را به فراموشی سپرده اند و مهم ترین مدرک و سند بر این بی تفاوتی مسلمانان، وضعیت کنونی مردم غزه است.

امام جمعه شهرستان مریوان با تاکید بر اینکه نجات مردم غزه تنها با وحدت مسلمین تبلور خواهد یافت، عنوان کرد: تا زمانی که کشورهای اسلامی درگیر مسائل داخلی خود و مطامع شخصی خویش هستند نباید امیدی به اصلاح وضعیت مردم غزه و دیگر کشورهای اسلامی که امروز زیر بار ظلم و ستم دشمن هستند باشیم.

این عالم اهل سنت خاطرنشان کرد: دشمن دست به هر حیله ای می زند که وحدت یعنی وحدتی که در قرآن و در کلام رسول خدا بیان شده است در بین مسلمین محقق نشود بنابراین همه ما به ویژه علما و روحانیون وظیفه داریم که مقوله وحدت را در جامعه خود به خوبی تبیین نماییم.

امام جمعه شهرستان مریوان در پایان سخنان خود تاکید کرد: سلاح وحدت بسیار قوی تر و بزرگ تر از هر سلاحی در این روزهاست، سلاح وحدت می تواند بر هر سلاحی چه سلاح نظامی و چه سلاح سیاسی پیروز شود بنابراین امروز نیاز حیاتی ما مسلمین در برابر دشمنان به ویژه رژیم غاصب صهیونیستی وحدت کلمه و وحدت رویه است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha