جمعه ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۱
تنها راه پیروزی در برابر دشمنان، ایستادگی و مقاومت است

حوزه/ امام جمعه دلوار گفت: تنها راه پیروزی در برابر دشمنان، ایستادگی و مقاومت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، حجت‌الاسلام عباس فریدونی، امام جمعه دلوار، شامگاه پنجشنبه در آیین بزرگداشت یکصد و دهمین سالگرد شهادت سردار رئیسعلی دلواری با تأکید بر ولایتمداری و وفاداری مردم این دیار گفت: تاریخ نشان داده است که در برابر استعمار و استکبار هیچ راهی جز مقاومت و ایستادگی وجود ندارد.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و مدافعان حرم و سلامت، از حضور پرشور مردم و مسئولان استان بوشهر قدردانی کرد.

امام جمعه دلوار با اشاره به جایگاه ویژه شهر و بخش دلوار به‌عنوان زادگاه سردار رئیسعلی دلواری، تصریح کرد: مردم این خطه در همه صحنه‌ها با وجود مشکلات فراوان، همواره پایبند ولایت بوده‌اند و وفاداری خود به انقلاب و مقام معظم رهبری را اثبات کرده‌اند.

حجت الاسلام فریدونی با بیان اینکه درس بزرگ سردار رئیسعلی به ملت ایران ایستادگی در برابر استکبار بود، افزود: دشمنان باید بدانند که هر زمان در مقابل مجاهدان فی سبیل‌الله قرار گیرند، سرنوشتی جز شکست نخواهند داشت. امروز نیز تنها راه پیروزی، مقاومت است و سخن گفتن از سازش و تسلیم در برابر دشمن، نادیده گرفتن این تجربه تاریخی است.

وی در پایان ضمن قدردانی از نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر، مسئولان استانی و محلی و تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این کنگره، بر لزوم تلاش بیشتر برای توسعه و ارتقای جایگاه دلوار تأکید کرد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha