به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، جشن میلاد پیامبر اسلام (ص) و امام جعفر صادق علیه السلام امشب با سخنرانی امام جمعه آبدان و حضور پرشور مردم ولایت مدار این شهر در مسجد امام حسین علیه السلام برگزار شد.
حجتالاسلام امین زارعی در این مراسم بر دو ستون "محبت" و "وحدت امت اسلامی" تأکید کرد و گفت: محبت پیامبر اکرم (ص) به امتش حتی دشمنان را نیز در بر میگیرد و ایشان را "رحمه للعالمین" میسازد.
امام جمعه آبدان ریشه بسیاری از اختلافات شیعیان را در عدم تشخیص اولویتهای روز دانست و با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری، وحدت را به معنای حفظ منافع عالیه امت اسلامی در مقابل دشمنان مشترک تعریف کرد.
وی تصریح کرد: برائت حقیقی و مؤثر تنها در گرو همین وحدت عمل و انسجام در برابر نقشههای استکبار جهانی محقق خواهد شد و تفرقه داخلی، خواست دشمنان اسلام است.
انتهای پیام/










نظر شما