چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۵
دبیرکل شورای علمای شیعه پاکستان حمله پهپادی اسرائیل به کشتی‌های امدادرسان غزه را محکوم کرد

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین شبیر حسن میثمی، در بیانیه‌ای حمله پهپادی رژیم اسرائیل به کشتی‌های حامل امدادگران برای مردم غزه را شدیداً محکوم کرد و آن را عملی «شنیع و غیرقابل پذیرش» دانست.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین شبیر حسن میثمی، دبیرکل شورای علمای شیعه پاکستان، در بیانیه‌ای حمله پهپادی رژیم اسرائیل به کشتی‌های حامل امدادگران برای مردم غزه را شدیداً محکوم کرد و آن را عملی «شنیع و غیرقابل پذیرش» دانست. و این اقدام را نمونه‌ای از قساوت و ظلم صهیونیست‌ها خواند و از جوانان و مردم جهان خواست با استفاده از ابزارهای مدرن، حمایت خود از مظلومان فلسطین را به نمایش بگذارند.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ محکومیتی برای رژیم صهیونیستی کافی نیست، افزود: این رژیم نفرت‌زده، منزوی و تنها شده است و اکنون در زبان همه انسان‌های آزاده، مظلومیت فلسطین و حمایت از آن آشکار است.

دبیرکل شورای علمای شیعه پاکستان در ادامه گفت: با توجه به وضعیت فعلی جهان، رفتارهای مداوم و توهین‌آمیز علیه مردم غزه شرم‌آور و غیرقابل پذیرش است و اکنون حمله به کشتی‌های حامل امدادگران و تیم‌های داوطلب، نشان‌دهنده قساوت و جنایت این رژیم است.

وی همچنین تأکید کرد: همواره ملت‌هایی که راه و سیره پیامبر اکرم (ص) و سیدالشهداء امام حسین (ع) را دنبال می‌کنند، ممکن است در ظاهر با مشکلات مواجه شوند و جان خود را فدا کنند، اما هیچ‌گاه در برابر ظلم، فساد و استبداد سر فرود نمی‌آورند. امروز اگر نمونه بارزی از این روحیه عملی دیده شود، آن را باید در مقاومت و مجاهدت مردم فلسطین جستجو کرد.

حجت‌الاسلام شبیر میثمی در پایان از جوانان خواست با استفاده از ابزارهای مدرن مانند شبکه‌های اجتماعی، حمایت خود را از مظلومان فلسطین به‌صورت گسترده نشان دهند و افزود: «نسل جوان با فعالیت‌های خود می‌تواند صدای عدالت‌خواهی و حمایت از مظلومان را به گوش جهانیان برساند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha