یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۷
دشمن، علوم انسانی را هدف گرفته است

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان با هشدار درباره هدف‌گیری علوم انسانی توسط دشمن، تصریح کرد: تمایل بخشی از افکار جامعه کشور به غرب، ناشی از تأثیرپذیری از علوم انسانی غربی است و حوزه‌های علمیه ظرفیت ایستادگی در برابر این تهاجم فرهنگی را دارند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، آیین بازگشایی مدارس علمیه خواهران استان زنجان، با حضور جمعی از طلاب، اساتید و مدیران این مدارس در سالن زیتون جهاد کشاورزی استان برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین محدر، مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان، با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت علم‌افزایی، اظهار داشت: دشمن تنها به دنبال علوم فنی و مهندسی نیست، بلکه علوم انسانی را به مراتب بیشتر هدف گرفته است، چرا که علوم انسانی مادر تمام علوم است و تمایل بخشی از جامعه به سمت غرب، ناشی از تأثیرپذیری از همین علوم است.

وی تأکید کرد: حوزه‌های علمیه، به‌ویژه حوزه زنجان، ظرفیت و توانایی آن را دارند که در زمینه علوم انسانی اسلامی گام‌های مؤثری بردارند و در برابر این تهاجم فرهنگی ایستادگی کنند.

همچنین در این آیین، خانم حیدری، استاد حوزه علمیه تهران و همسر شهید پایدار حسن طهرانی مقدم، حضور یافت و ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا، به ویژه شهید طهرانی مقدم، بر نقش بی‌بدیل بانوان طلبه در ترویج معارف اسلامی و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی تأکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha