پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
نشست هم‌اندیشی فرهنگ و رسانه در ستاد امر به معروف برگزار شد

حوزه/ پنجمین نشست هم‌اندیشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر با محوریت «فرهنگ و رسانه» و با حضور جمعی از اندیشمندان، نخبگان، فعالان فضای مجازی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محل ستاد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، پنجمین نشست هم‌اندیشی ستاد امر به معروف با محوریت «فرهنگ و رسانه» و با حضور جمعی از اندیشمندان، نخبگان، فعالان فضای مجازی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محل ستاد برگزار شد.

در این نشست دکتر محمدرضا میرشمسی، معاون امور اجتماعی و دستگاه‌های حاکمیتی ستاد، ضمن خیرمقدم به میهمانان، تشکیل کارگروه‌های تخصصی در قالب اندیشه‌ورزی را فرصتی مهم برای احصای مسائل دستگاه‌های اجرایی از منظر امر به معروف دانست و بر نقش رسانه‌ها در انعکاس نقاط قوت نظام و بازتاب مطالبات مردم به مسئولان تأکید کرد.

در ادامه، خانم دکتر فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی تغییرات ساختاری در فراکسیون‌های مجلس، بر لزوم احیای فراکسیون‌های امر به معروف و خانواده تأکید کرد و گفت: حرکت به‌سوی خدمات هوشمند و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

آقای دکتر فلسفی، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس نیز، بر اهمیت همکاری دستگاه‌های عضو ستاد طبق ماده ۱۹ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تأکید کرد و افزود: چنانچه دستگاه‌ها به وظایف خود عمل نکنند، ستاد می‌تواند موضوع را به مجلس گزارش دهد.

وی در ادامه خواستار پیگیری ستاد برای احیای فراکسیون امر به معروف در مجلس شد.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر حسین‌زاده، دبیر جلسه، گزارشی از روند برگزاری نشست‌های پیشین ارائه داد و از سازماندهی نخبگان برای همکاری در کارگروه‌های تخصصی هفت‌گانه خبر داد.

همچنین محمدرضا ملازمانی، نماینده ستاد در کارگروه‌های تخصصی، گزارشی از موضوعات مورد بررسی کارگروه‌ها از جمله مسائل مرتبط با سوخت و یارانه‌ها ارائه کرد و بر ضرورت هم‌افزایی بیشتر برای پیگیری موضوعات اساسی کشور تأکید نمود

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha