یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۴
نمایش ۴۰ فیلم کوتاه و قطعه «شکوه امت» همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس

حوزه/ نادری از نمایش ۴۰ فیلم کوتاه برگزیده جشنواره فیلم رسام همرمان با آغاز هفته دفاع مقدس، در رسانه ملی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، محمد نادری رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس در نشست خبری گرامیداشت چهل‌وپنجمین سالگرد هفته دفاع مقدس که روز شنبه در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به برگزاری سالانه جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه رسام که اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار شد، اظهار داشت: در این دوره بیش از ۹۰۰ اثر فیلم کوتاه در بخش داخلی و بین‌الملل به دبیرخانه جشنواره واصل شد.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی ما در جشنواره‌ها، تداوم فعالیت دبیرخانه و ویترین نبودن برگزاری جشنواره‌ها است، بر همین اساس با حمایت سردار کارگر، تصمیم بر این شد که ۴۰ اثر یا ۴۰ هنرمندی که در جشنواره فیلم رسام حائز رتبه شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند، تحت حمایت قرار گیرند تا ۴۰ اثر کوتاه ساخته شود.

رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس، ادامه داد: این آثار از ۳۱ شهریورماه، همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، در رسانه‌ ملی اکران و در معرض عموم قرار خواهد گرفت، همچنین سهمیه‌ای برای همه استان‌ها در نظر گرفته شده تا ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جوانان فعال در حوزه فیلم کوتاه دیده شود و استعدادهای درخشان آنان در معرض مخاطبان و منتقدان قرار گیرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی مرکز موسیقی و سرود بنیاد حفظ آثار، گفت: در فصل جدید فعالیت‌های سازمان، این مرکز در ۳۱ استان کشور با تشکیل گروه‌های منسجم سرود فعالیت خود را آغاز کرده است، نخستین اثر این مرکز با عنوان «قطعه شکوه امت» به مناسبت هفته دفاع مقدس آماده شده است، شعر این اثر توسط استاد محدثی خراسانی سروده شده، آهنگسازی آن را استاد رمضان عظیمی بر عهده داشته و تنظیم‌کننده آن شهروز حقی است.

وی ادامه داد: این قطعه فاخر، که دلگویه‌ای از دو نسل انقلاب و نسل نوجوان نسبت به فرماندهی معظم کل قوا است، از ۳۱ شهریورماه از سیمای جمهوری اسلامی پخش خواهد شد، این اثر پیچیده در چهار دستگاه موسیقی ایرانی شامل دشتی، چهارگاه، اصفهان و ماهور ساخته شده است.

نادری با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و جنایات رژیم صهیونیستی به پشتوانه حمایت‌های ترامپ، تصریح کرد: مسابقه بین‌المللی کارتون و کاریکاتور «ترامپیسم ۳» به دبیری سیدمسعود شجاعی طباطبایی و زاهدی در دستور کار قرار گرفته است، فراخوان بین‌المللی این مسابقه نیز در شهریورماه اطلاع‌رسانی خواهد شد و امیدواریم آثار قابل توجهی در بخش‌های مختلف به دست ما برسد.

وی از تولید کتابی با عنوان «بر شانه‌های اشک» خبر داد و گفت: این اثر برای نخستین بار تمامی فرایند تشییع پیکر شهدای گمنام در سراسر کشور را به عنوان یک سند مصور تاریخی ارائه می‌دهد که از میان ۱۱ هزار فریم عکس، ۲۱۸ اثر برگزیده انتخاب و در قالب کتابی شامل ۱۰ فصل تدوین شده است، این کتاب مصور فاخر مراحل تفحص، تبادل، انتقال، استقبال، معراج، تشییع، بدرقه، نماز و تدفین شهدا را روایت می‌کند و در چند روز آینده رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha