چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
پیام تسلیت امام جمعه کرمانشاه در پی درگذشت مبلّغ پیشکسوت

حوزه/ امام جمعه کرمانشاه در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام ‌والمسلمین حاج سید جواد موسوی، مبلّغ پیشکسوت را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غفوری، نماینده‌ ولی‌فقیه در استان کرمانشاه در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام ‌والمسلمین حاج سید جواد موسوی، مبلّغ پیشکسوت را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انا لله وانا الیه راجعون

خبر ارتحال جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جواد موسوی (سید امیرخانی) موجب تاثّر و تألم جامعه‌ی ایمانی و ارادتمندان به ایشان گردید.

مجالس وعظ و خطابه و ذکر مصائب حضرت اباعبدالله الحسین سلام‌الله علیه در شرایط مختلف که با نقش‌آفرینی ایشان در طی سال‌های طولانی در شهر و استان شهید پرور کرمانشاه به انجام رسید، بهترین گواه بر تلاش مخلصانه‌ی این فرزند زهرای اطهر سلام‌الله علیها در مسیر ترویج دین مبین و مکتب اهل بیت عصمت و طهارت سلام‌الله علیهم أجمعین است. عاش سعیدا و مات سعیدا.

این مصیبت را به‌ همه‌ی بازماندگان محترم به ویژه به فرزند فاضل ایشان جناب حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی موسوی تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال علو درجات، روح و رضوان الهی و هم‌نشینی با اجداد طاهرین‌اشان را برای آن فقید سعید و طول عمر باعزت را برای بازماندگان محترم مسألت می‌نمایم.

حبیب‌الله غفوری
نماینده‌ی ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه‌ی کرمانشاه

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • مرضیه IR ۱۸:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    بزرگ مرد بود روحش شاد