چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
تبلیغ دین باید متمرکز و تحت نظارت نهادی واحد باشد

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل گفت: تبلیغ دین باید متمرکز و تحت نظارت نهادی واحد باشد تا از ایجاد تشتت و فعالیت‌های سلیقه‌ای جلوگیری شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی صبح چهارشنبه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی این استان آذربایجان شرقی، با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در مورد سه موضوع مهم کشور به صورت شفاف و کامل سخن گفتند و نظرات خود را بیان فرمودند، ایشان تأکید کردند که پس از این اتمام حجت، در تریبون‌های رسمی کشور مانند صدا و سیما، روزنامه‌ها و نماز جمعه‌ها، هیچ‌کس حق ندارد بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری در این موارد صحبت کند.

امام جمعه تبریز افزود: در محیط‌های دانشگاهی و حوزوی، آزادی بیان وجود دارد و افراد می‌توانند نظرات خود را بیان کنند و پاسخ بشنوند، اما در تریبون‌های رسمی، رعایت این امر ضروری است.

وی اضافه کرد: هنگامی که در برخی مسائل اختلاف نظر وجود دارد، فصل الخطاب، مقام معظم رهبری است، هم دین این را می‌گوید، هم عقل و هم قانون اساسی که تلفیقی از دین و عقل بشری است و باید به طور کامل از آن حمایت شود.

حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل به نقش مردم اشاره کرد و یادآور شد: مردم در انتخابات شرکت می‌کنند تا مشکلاتشان حل شود، نه اینکه به افراد خاص رأی دهند، قاطبه مردم ما به دنبال مسائل حاشیه‌ای سیاسی نیستند و این را در طول هشت سال دفاع مقدس به خوبی اثبات کردند.

امام جمعه تبریز، به موضوع تبلیغ اسلام پرداخت و بر ضرورت تمرکز و یکپارچگی در این عرصه تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه تبلیغات در یک جا جمع نیست، اظهار کرد: متأسفانه امروز هرکس با استفاده از بودجه‌های مختلف، بدون تخصص لازم، در زمینه مسائل دینی اظهارنظر می‌کند که این قابل قبول نیست.

وی تصریح کرد: بخش نظری دین، مربوط به حوزه‌های علمیه است و دیگران حق ورود نظری به این مسائل را ندارند، آنچه مهم است، ساماندهی تبلیغ عملی دین در جامعه است، باید مکانیزمی وجود داشته باشد که هرکسی می‌خواهد اسلام را تبلیغ کند، تحت نظارت و وابسته به یک نهاد مشخص و پاسخگو باشد تا از ایجاد تشتت و فعالیت‌های سلیقه‌ای جلوگیری شود.

حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل، با ارائه پیشنهادی در این زمینه اظهار کرد: باید با برنامه‌ریزی و مشورت، زمینه‌ای فراهم شود تا با تصویب دفتر مقام معظم رهبری، ادغام‌های لازم در این زمینه انجام پذیرد.

وی از زحمات حجت الاسلام سید محمود حسینی مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی استان تقدیر کرد و برای وی آرزوی توفیق در ادامه خدمت کرد.

وی حجت الاسلام سید حسن اصل نژاد مدیرکل جدید را مسئولی توانمند دانست و ابراز کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از مشورت‌ها و برنامه‌ریزی دقیق، به ویژه در ارتباط با گروه‌های مؤثر مانند علما، مداحان و دانشگاهیان، بتواند به موفقیت‌های بیشتری در این مسئولیت خطیر دست یابد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha