پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
دشمن به دنبال ریشه کن کردن نقش خانواده در تربیت نسل جوان است

حوزه/ حجت الاسلام صدیقی گفت: تهاجم گسترده دشمن با هدف ریشه کن کردن نقش خانواده در تربیت نسل نوجوان و جوان بوده و این رسالت استادان معارف را مضاعف می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، محمد ناصحی مدیر گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در نشست هم اندیشی اساتید گروه معارف، با اشاره به لزوم برگزاری با نشاط کلاس‌های معارفی، اظهار داشت: ذائقه جوان امروزی را باید در نظر بگیریم و با شیوه های نوین کلاس‌ها را با شور و نشاطی مضاعف برگزار کنیم.

ناصحی نحوه تدریس، وحدت روش در نحوه اجرای کلاسهای معارف، تعامل استاد با دانشجو، پاسخگویی و غناء علمی مباحث درسی، پاسخ گویی به شبهات متناسب با هر درس، پاسخ مستدل و منطقی در شبهات دینی و سیاسی، آشنایی اساتید با نهاد مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و برگزاری جلسات نهاد با اساتید، بیان نواقص و مشکلات را از جمله سرفصل های این گروه در سال تحصیلی جدید عنوان کرد.

وی ادامه داد: وظیفه اساتید دروس معارف در این کارزار و رویارویی بی رحمانه نسل جوان با مشتی شبهات، شبیخون و تهاجم هدفمند دشمنان قسم خورده است و نقشی که شما به عنوان هادیان دانشجویان می‌توانید ایفا کنید، نقشی بی بدیل و غیرقابل انکار است.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان نیز به برپایی منظم این قبیل جلسات و استفاده از تجارب ارزنده اساتید تأکید کرد و یادآور شد: تهاجم گسترده دشمن با هدف ریشه کن کردن نقش خانواده در تربیت نسل نوجوان و جوان انجام شده و این رسالت استادان معارف را مضاعف می کند.

حجت الاسلام ماشاءالله صدیقی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شهدای اقتدار از جمله رئیس دانشمند دانشگاه آزاد اسلامی شهید طهرانچی، اظهار کرد: طرح نشاط که به خوبی و با ابتکار مسولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان صورت گرفت نمونه ای موفق از برپایی موفق کلاسهای معارف بود که باید با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha