جمعه ۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸
ملت ایران از حق مسلم خود که دسترسی صلح‌آمیز به صنعت هسته‌ای است کوتاه نمی‌آید

حوزه/ حجت الاسلام حسینی گفت: دسترسی صلح آمیز به صنعت هسته ای حق مسلم ما است و ملت ایران هرگز از حق خود کوتاه نمی آید.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت الاسلام حسینی امام‌جمعه بروجرد امروز در خطبه‌های نمازجمعه در مصلای امام خمینی(ره)، با بیان اینکه آمریکا هرگز قابل اعتماد نبوده و نیست، اظهار داشت: مذاکره با آمریکا سودی برای ملت ایران ندارد و همواره مذاکرات به ضرر ملت ایران بوده است، بیانات رهبر معظم انقلاب فصل‌الخطاب و پایان اختلافات در مذاکره با آمریکا است.

وی با اشاره به اتحاد و انسجام ملت بزرگ ایران در همه صحنه ها و بحران ها ادامه داد: ملت ایران از حق مسلم خود که دسترسی صلح‌آمیز به صنعت هسته‌ای است کوتاه نمی‌آید، انرژی هسته‌ای و غنی‌سازی در صنعت، پزشکی، کشاورزی و پیشرفت کشور مؤثر و قابل‌معامله نیست و این موضوع از مطالبات به حق رهبری و مردم است.

امام‌جمعه بروجرد به سفر رئیس جمهور به نیویورک اشاره کرد و گفت: سخنرانی رئیس جمهور در سازمان ملل قابل تحسین است، از آقای پزشکیان به خاطر موضع گیری قاطعانه خود در سازمان ملل قدردانی می کنیم.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله، خاطرنشان کرد: شهید نصرالله یک‌عالم عارف و از تربیت‌شدگان رهبری و عاشق رهبری بود و به گفته شهید سلیمانی، ولایت‌پذیری را باید از سید حسن یاد گرفت او ذوب در ولایت بود.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس گنجینه ای ارزشمند برای نسل های آینده است، اظهار کرد: دفاع مقدس برای کسانی که به دنبال حق و حقیقت بودند دانشگاهی بزرگ است که فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت را در جامعه ترویج می دهد.

امام‌جمعه بروجرد، با بیان اینکه روحیه ایثار و شهادت ملت ایران شکست‌ناپذیر است، یادآور شد: دشمنان خودشان را خسته می‌کنند که دائم به فکر توطئه علیه ملت ایران هستند، بدانند که این توطئه ها راه به جایی نمی برد و دشمنان را بیشتر خوار می کند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به سالروز شکست حصر آبادان در دوران دفاع مقدس، ابراز کرد: عملیات شکست حصر آبادان به فرمان امام خمینی(ره) عملیات بزرگی بود که رزمندگان با کمبود سلاح و تجهیزات نظامی اما به لطف و یاری خداوند پیروز میدان شدند.

وی با اشاره به قهرمانی تیم کشتی ایران، خاطرنشان کرد: پیروزی ورزشکاران در میادین جهانی نتیجه ایمان، تلاش و لطف الهی بود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha