به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سنندج، ماموستا فایق رستمی در دیدار با اعضای شورای افتاء شهرستان بر ضرورت همگرایی نهادهای دینی و مردمی برای ارتقاء پاسخگویی به مسائل فرهنگی و فقهی جامعه تأکید کرد.
ماموستا رستمی ضمن تقدیر از فعالیتهای شورای افتاء، اظهار داشت: تقویت ارتباط نهادهای دینی با مردم و ایجاد انسجام در تصمیمگیریهای فقهی، گام مؤثری در ارتقاء آگاهی دینی و اجتماعی جامعه خواهد بود.
وی در این دیدار که با هدف بررسی عملکرد و جایگاه شورای افتاء شهرستان سنندج برگزار شد، با تأکید بر نقش حیاتی نهادهای دینی در حل مسائل فرهنگی و اجتماعی، افزود: خدمت به مردم بالاترین شکل عبادت است.
امام جمعه سنندج، اعضای شورا را به تداوم فعالیتهای خالصانه و مردمی فراخواند و گفت: باید از تمام ظرفیتها در راستای خدمت به مردم بهره گرفت و در این راستا هیچ کوتاهی و کمکاری جایز نیست.
انتهای پیام/










نظر شما