به گزارش خبرگزاری حوزه، شبکه روشنا در طول هفته دفاع مقدس برنامه های متعددی را در استان و سطح کشور اجرا کرد که اختتامیه این هفته پر از عشق و ایثار با نخستین سالگرد سیدالشهدای مقاومت شهید سیدحسن نصرالله پایان یافت.
حجت الاسلام والمسلمین محمود محققیان امام جمعه شهر پردیسان در این برنامه گفت: دانش آموزان امیدهای نظام و سربازان امام زمان (عج) هستند. مسیر این کِشتی الهی یعنی انقلاب و شهدا را شما دانش آموزان با مجاهدتهای علمی و عملی خود ادامه می دهید. مدارج علمی خود را کامل کنید و در کنار تحصیل و تهذیب که دارید و به روشنگری درباره پروژههای خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جهانیان و اسلام عزیز بپردازید. این همان چیزی که دشمنِ امروزِ اسلام و انقلاب نمیخواهد شما آن را انجام دهید.
حجت الاسلام محمدباقر علیزاده مدیر شبکه روشنا نیز در حاشیه این برنامه اظهار کرد: این مراسم در دبیرستان مهرماندگار۱ پردیسان قم برگزار گردید و این گونه برنامه ها بصورت متنوع و جذاب توسط اساتید جهادگر شبکه روشنا تا پایان سال تحصیلی در مدارس سطح کشور ادامه خواهد داشت.











نظر شما