چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
مردم و نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه پاسخ خوبی به دشمنان دادند

حوزه/ سردار مهری اظهار داشت: در جنگ ۱۲ روزه نیروهای مسلح و مردم پاسخ خوبی به دشمنان دادند؛ در این جنگ نقش نیروهای مسلح بی بدیل بود و فرماندهی انتظامی با درایت و فرماندهی سردار رادان، خوش درخشید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، سردار تقی مهری، ظهر امروز در نشست خبری با محور تشریح برنامه ها و فعالیت های فرهنگی و بصیرتی فراجا، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس اظهار داشت: یاد، نام و خاطرهد همه شهدا را به‌ویژه شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای عرصه نظم و امنیت گرامی می‌داریم.

وی ادامه داد: انقلاب شکوهمند اسلامی که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید، از همان آغاز مورد توطئه‌ها و طراحی‌های دشمنان قرار گرفت؛ دشمنان در عرصه‌های مختلف حتی به کودتا و توطئه‌های نظام‌زدایی امید بسته بودند، اما حضور مردم و هدایت‌های امام خمینی (ره) و سپس رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، اجازه نداد این نقشه‌ها به سرانجام برسد.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی‌سیاسی فراجا بیان کرد: در جریان جنگ تحمیلی که از سال ۱۳۵۹ آغاز شد، دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با حمایت‌های اطلاعاتی و تسلیحاتی تلاش کردند نهال نوپای جمهوری اسلامی را از بین ببرند؛ اما با فداکاری مردم، خانواده‌ها و نیروهای مسلح، و با وجود امکانات محدود، ملت ایران ایستادگی کرد و توطئه‌ها خنثی شد.

سردار مهری روند جنگ را در چند مرحله توصیف و تشریح کرد و گفت: در مرحله نخست دشمن به خاک ما تجاوز کرد و بخش‌هایی از سرزمین‌مان اشغال شد. پس از آن با حضور مردم و ابتکار رزمندگان، مراحل عقب‌راندن دشمن و بازپس‌گیری مناطق اشغالی دنبال شد و در ادامه عملیات‌های بزرگ از جمله عملیات‌های فجر و دیگر عملیات‌ها، دشمن تا عمق خاک خود سرکوب شد.

وی افزود: تجربه‌های میدان نبرد، از جمله طراحی و ساخت تجهیزات و سلاح‌های ابتکاری، نمونه‌ای از ظرفیت و خلاقیت جوانان انقلابی ما بود که پاسخ کوبنده‌ای به دشمن دادند و موجب سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی شدند.

سردار مهری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش فراجا گفت: نیروهای مسلح و به‌ویژه مجموعه انتظامی فراتر از وظایف ذاتی خود به صحنه آمدند و کارکنان جان‌برکف نیروی انتظامی با مدیریت مناسب و روحیه انقلابی، وظایف خود را به‌خوبی انجام دادند و در شکست نقشه‌های دشمن نقش‌آفرینی کردند.

وی اظهار داشت: در جنگ ۱۲ روزه نیروهای مسلح و مردم پاسخ خوبی به دشمنان دادند؛ در این جنگ نقش نیروهای مسلح بی بدیل بود و فرماندهی انتظامی با درایت و فرماندهی سردار رادان، خوش درخشید.

سردار مهری ادامه داد: در فراجا در جنگ ۱۲ روزه ، همه به صحنه آمده و برای امنیت و دفاع از کشور جان فشانی کردند در این میان ، سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در جای جای میهن اسلامی در کنار و همراه کارکنان جان فشان انتظامی بود.

معاون هماهنگ کننده فراجا با اشاره به برنامه های ابتکاری سازمان عقیدتی سیاسی فراجا ادامه داد:در تداوم این رویکرد ، برنامه های خوبی برای هفته انتظامی سال جاری توسط سازمان عقیدتی سیاسی فراجا پیش بینی و هدف گذاری شده است.

 وی ارتقا هوشیاری، بصیرت دینی و معنوی کارکنان انتظامی و خانواده ها از برنامه های اولویت دار سازمان عقیدتی سیاسی فراجا بر شمرد و افزود :تحقق پلیس در تراز انقلاب اسلامی محور اقدامات سازمان عقیدتی سیاسی فراجا است.

وی بیان کرد : فراجا دارای نیروهای مومن، متعهد، ولایت مدار ، متخصص و انقلابی است و اینکه مدال «مجاهدان فی سبیل الله »را از مقام معظم رهبری دریافت کرده ایم برای ما افتخار است.

این مقام ارشد انتظامی از تداوم برنامه‌های فرهنگی و تبیینی سازمان عقیدتی‌سیاسی برای تقویت ایمان، بصیرت و روحیه انقلابی در میان کارکنان و خانواده‌های آنان سخن گفت و تأکید کرد: این اقدامات جزء رسالت‌های اساسی سازمان در حمایت از اقتدار و ثبات کشور است.

سردار مهری در سخنانی با تأکید بر نقش پلیس در ایجاد امنیت گفت: هر کجای کشور که مردم عزیزمان پلیس را می‌بینند، احساس آرامش می‌کنند. این امنیت حاصل برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در دانشگاه‌های انتظامی، پیگیری فرمانده کل انتظامی، معاونین و پلیس‌های تخصصی است.

وی افزود: سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با حضور فعال در تمامی رده‌ها، برنامه‌های فرهنگی و بصیرتی متنوعی برای کارکنان، خانواده‌ها و فرزندان آن‌ها اجرا می‌کند که شامل آموزش‌های دینی، تربیتی و فرهنگی است و الحمدالله شاهد نتایج مثبت آن در سطح کشور هستیم.

سردار مهری با اشاره به شعار هفته فراجا، "پلیس مقتدر، مشارکت و جامعه امن" اظهار داشت: اقتدار پلیس در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی به خوبی نمایان شد و مشارکت مردم در ایجاد امنیت فوق‌العاده بود. نمونه آن، همکاری همه مردم در ایست‌ بازرسی برای تأمین امنیت خود و جامعه بود.

وی ادامه داد: امروز امنیت کشور ما در مقایسه با بسیاری از کشورهای منطقه و حتی جهان در سطح بی‌نظیری قرار دارد. از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب، مردم در هر ساعتی از شبانه‌روز می‌توانند با آرامش و ایمنی تردد داشته باشند. این امنیت مرهون حضور پررنگ کارکنان پلیس، سربازان، یگان‌های ویژه و تلاش‌های سازمان عقیدتی سیاسی است.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در پایان خاطرنشان کرد: رمز موفقیت ما در خدمت به مردم، تلاش خالصانه و وفاداری به وظیفه است و این حضور و همراهی مستمر پلیس و سازمان عقیدتی سیاسی، موجب اعتماد و آرامش مردم در سراسر کشور شده است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha