پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
طلبگی توفیق یاری دین خدا است

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین فهیم‌نیا طلبگی را نعمتی بزرگ و توفیقی الهی برای یاری دین دانست و بر ضرورت تفقه در دین، درد دین داشتن و تقویت معنویت در کنار علم‌آموزی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یزد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد حسین فهیم‌نیا، مؤسس مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر در جمع طلاب جدیدالورود این مدرسه با تبریک میلاد امام حسن عسکری(ع) و آغاز سال تحصیلی، با اشاره به آیه شریفه «إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ» اظهار داشت: یاری خدا یعنی یاری دین و اگر کسی در مسیر خدمت به دین قدم بگذارد، خداوند پشتیبان زندگی او خواهد بود.

وی با بیان اهمیت رسالت طلبگی و آیه «نفر» افزود: همه مردم امکان تحصیل علوم دینی ندارند، بلکه گروهی باید این وظیفه را بر عهده بگیرند تا پس از کسب دانش، جامعه را هدایت کنند. طلبگی مسئولیتی عمومی نیست، بلکه توفیقی است که خداوند به برخی بندگان عطا می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین فهیم‌نیا نخستین شرط طلبگی را «تفقه در دین» عنوان کرد و گفت: تفقه یعنی فهم عمیق معارف دینی، نه علم سطحی و شنیده‌ها، طلبه باید اسلام‌شناس شود تا بتواند حق را از باطل تشخیص دهد و جامعه را هدایت کند.

وی دومین شرط را «درد دین داشتن» دانست و تصریح کرد: طلبه‌ای که تنها به محفوظات اکتفا کند اما دغدغه هدایت مردم را نداشته باشد، به هدف اصلی نخواهد رسید.

استاد حوزه علمیه، مراقبت از معنویت و رابطه با خداوند، نوشتن و ثبت آموخته‌ها، تقویت محفوظات قرآنی و حدیثی و عقل فعال و اندیشه‌ورزی را چهار اصل مهم برای طلاب عنوان کرد.

وی بر ضرورت مطالعه و آمادگی پیش از سخنرانی و تدریس تأکید کرد و یادآور شد: سخن بدون مطالعه و نظم، تأثیرگذار نخواهد بود.

مؤسس مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر با اشاره به جایگاه ارزشمند حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: این حوزه‌ها در بسیاری عرصه‌ها پیشرو هستند و امروز صدها مرکز علمی در کشور به برکت خون شهدا، مجاهدت علما و حمایت رهبری و مردم مؤمن فعال شده است.

حجت الاسلام والمسلمین فهیم‌نیا ضمن تقدیر از مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، خاطرنشان کرد: حمایت‌ها و پشتیبانی‌های وی از مدرسه علمیه فاطمیه شهرستان اشکذر، مایه دلگرمی طلاب و اساتید است.

طلبگی توفیق یاری دین خدا است

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha