پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
تأکید بر هم‌افزایی فرهنگی در هشتمین جلسه کمیته عفاف و حجاب جامعه‌الزهرا(س)

حوزه/ هشتمین جلسه کمیته عفاف و حجاب جامعه‌الزهرا(س) با حضور مدیر اداره زن و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، هشتمین جلسه کمیته عفاف و حجاب جامعه‌الزهرا(س) با حضور مدیر اداره زن و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم در دفتر معاونت فرهنگی این مرکز برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ارائه شد و راهکارهای گسترش این فرهنگ در میان اقشار مختلف جامعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مسئولان فرهنگی جامعه‌الزهرا(س) در سخنان خود بر ضرورت تقویت فعالیت‌های آموزشی، تبلیغی و فرهنگی در این حوزه تأکید کردند و هم‌افزایی میان نهادهای حوزوی و دستگاه‌های فرهنگی استان قم را یک راهبرد مهم در تحقق اهداف این کمیته دانستند.

سرکار خانم مهری، مدیر اداره زن و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم در سخنان خود با اشاره به جایگاه ممتاز جامعه‌الزهرا(س) در تعلیم و تربیت بانوان طلبه، تصریح کرد: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، اقدامات عملی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تبلیغی حوزه‌های علمیه است. امروز جامعه‌الزهرا(س) می‌تواند با تولید محتوای علمی و تربیت نیروهای متخصص، نقش جدی و مؤثری در این عرصه ایفا کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha