چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹
همایش علوم انسانی اسلامی؛ از برگزاری نشست‌های تخصصی تا تقویت بعد بین‌المللی

حوزه/ دهمین نشست کمیته علمی همایش بین­ المللی علوم انسانی اسلامی و بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) در موسسه امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دهمین نشست کمیته علمی همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی و بزرگداشت علامه مصباح یزدی(ره) در مؤسسه امام خمینی(ره) به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمد فولادی، دبیر اجرایی همایش علوم انسانی اسلامی در این نشست از آمادگی گروه‌ها و دانشگاه‌ها برای مشارکت در این رویداد علمی خبر داد و تأکید کرد: این همایش علاوه بر ارائه مقالات تخصصی و نشست‌های علمی در قم و تهران، بعد بین‌المللی نیز خواهد داشت و زمینه همکاری با دانشگاه‌های خارج از کشور فراهم می‌شود.

دبیر اجرایی همایش علوم انسانی اسلامی از ارسال ۱۸۵ مقابه به دبیرخانه همایش علوم انسانی اسلامی خبرداد و اظهار کرد: نشریات همایش برای پردیس قم و برخی دانشگاه‌ها ارسال شده و قراردادهایی نیز با گروه‌های علمی بسته شده است. گروه روان‌شناسی آمادگی خود را برای همکاری و ارسال مقالات اعلام کرده، اما برخی گروه‌ها هنوز اقدام نکرده‌اند که امیدواریم در مهلت مقرر مقالات خود را ارسال کنند.

وی افزود: مهلت زمانی ارسال مقالات و تکمیل قراردادها تا پایان آبان‌ماه تعیین شده و پرداخت‌ها نیز بر همین اساس انجام خواهد شد. بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، این همایش در روزهای ۱۰ و ۱۱ دی‌ماه در تهران برگزار خواهد شد و همچنین برنامه‌ای ویژه در حرم حضرت معصومه(س) تدارک دیده شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha