جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
آتش‌بس شکست راهبردی رژیم صهیونی و پیروزی مقاومت است

حوزه/ امام جمعه قصرشیرین تاکید کرد که رژیم صهیونیستی در تمامی حوزه‌ها تحت فشار بی‌سابقه‌ای قرار گرفته و آتش‌بس، شکست اهداف نظامی و سیاسی این رژیم و پیروزی بزرگی برای حماس و جبهه مقاومت به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حامد آرمند، امام جمعه قصرشیرین در خطبه نماز جمعه این هفته، بر ضرورت هوشیاری مقاومت در برابر ترفندهای تبلیغاتی دشمن تأکید کرد.

حجت‌الاسلام حامد آرمند، امام جمعه قصرشیرین، آتش‌بس اخیر را شکست راهبردی رژیم صهیونیستی و پیروزی بزرگ برای حماس و جبهه مقاومت توصیف کرد و تأکید نمود که این رژیم در تمامی حوزه‌ها تحت فشار بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است.

وی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قصرشیرین، با اشاره به تلاش‌های نمایشی دشمن برای وانمود کردن پیروزی، هشدار داد: دشمن با حرکت‌های نمایشی، شکست خود را روایت پیروزی جلوه می‌دهد؛ از این رو، هوشیاری و مراقبت مقاومت ضرورت دارد.

امام جمعه قصرشیرین پذیرش آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی را نشانه بقای مقاومت فلسطین و تحمیل شروط آن به دشمن دانست و اظهار داشت: این پذیرش نشان می‌دهد که نه تنها مقاومت فلسطین بقا یافته، بلکه توانسته شروط خود را به دشمن تحمیل کند.

وی از منظر نظامی، این آتش‌بس را ناکامی کامل رژیم در دستیابی به اهداف اصلی جنگ برشمرد و افزود: پذیرش آتش‌بس توسط طرفی که ادعای برتری کامل داشت، به معنای ناکامی در رسیدن به اهداف اصلی جنگ است؛ اهدافی همچون نابودی کامل حماس، آزادی همه اسرا و ایجاد امنیت مطلق برای شهرک‌های صهیونیستی محقق نشد.

حجت‌الاسلام آرمند با اشاره به هزینه‌های سنگین انسانی و سیاسی بر رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: طولانی شدن جنگ و شدت جنایت‌ها، هزینه‌های سنگین انسانی و سیاسی را بر این رژیم تحمیل کرد و فشار افکار عمومی و تلفات نظامی، دولت نتانیاهو را به توقف جنگ واداشت.

وی این توافق را نشانه شکست سرویس‌های اطلاعاتی غرب و ارتش رژیم صهیونیستی دانست و گفت: مقاومت فلسطین پس از ۲ سال، همچنان پویندگی و قدرت وارد آوردن تلفات سنگین را دارد؛ سرویس‌های اطلاعاتی غرب و ارتش رژیم نتوانستند شکاف اساسی در مقاومت ایجاد کنند.

خطیب جمعه قصرشیرین تأکید کرد: امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی ناچارند با گروه‌هایی پای میز مذاکره بنشینند که قبلاً وعده نابودی‌شان را داده بودند؛ دشمن شکست‌خورده قصد دارد این واقعه را با حرکت‌های نمایشی و تبلیغات کاذب، به‌عنوان پیروزی جا بزند که این ترفندی مضحک و ناپایدار است.

حجت‌الاسلام آرمند با یادآوری جنایات رژیم در دو سال گذشته، اظهار داشت: در ۲ سال گذشته، با حمایت تمام‌عیار آمریکا و غرب و مشارکت برخی کشورهای منطقه، بیش از ۷۰ هزار انسان بی‌گناه کشته و حدود ۲۸۰ هزار خانه و اماکن عمومی تخریب شده است؛ اما رژیم صهیونیستی جز کشتار و جنایت، دستاوردی نداشته است.

وی با اشاره به دشواری‌های مرحله بعدی توافق، هوشیاری در مذاکرات و بازتاب رسانه‌ای را ضروری برشمرد و هشدار داد: اعتماد به دشمن بدعهد ممنوع است و مقاومت و مردم غزه باید همواره آماده پاسخ کوبنده به هر تهدید احتمالی باشند؛ تاکنون حماس در هر دو عرصه مذاکرات و رسانه موفق بوده است.

امام جمعه قصرشیرین در بخش دیگری از خطبه‌ها، بر اهمیت کنترل بازار و مقابله با نوسانات قیمتی تأکید ورزید و گفت: نبود نظارت مؤثر بر بازار، موجب افزایش مشکلات معیشتی مردم شده است و دولت باید حمایت جدی‌تری از اقشار ضعیف به عمل آورد.

در پایان، نمازگزاران قصرشیرین همزمان با سراسر کشور، به مناسبت جمعه نصر با شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا»، حمایت از ملت مقاوم و قهرمان فلسطین را اعلام و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha