چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۴
واکنش مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در پی اهانت به آمر به معروف در میبد

حوزه/ امام جمعه موقت میبد در واکنش به ضرب و شتم بانوی آمر به معروف و ناهی از منکر در فیروزآباد میبد در پیامی آورده است: از مسئولین محترم قضائی می خواهم با سرعت و دقت ابعاد قضیه را بررسی و با رأی قاطع خود جلوی تکرار چنین حوادث ناگواری را بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد،‌ در پی ضرب و شتم بانوی آمر به معروف و ناهی از منکر در روزهای اخیر در فیروزآباد میبد، اقشار مردم و برخی شخصیت ها از جمله ائمه جمعه در پیام های جداگانه ای، این اقدام را محکوم کردند و خواستار پیگیری قضائی شدند.

متن پیام حجت الاسلام والمسلمین محمود کارگر امام جمعه موقت میبد و عضو ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان در پی اهانت به آمر به معروف وناهی از منکر به شرح زیر است:

" بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ ... " (آیه ۷۱ سوره توبه)

مردان و زنان باایمان، ولیّ(و یار و یاور) یکدیگرند؛ امر به معروف، و نهی از منکر می‌کنند.

ازشنیدن خبر تلخ تعرض به آمر به معروف و ناهی از منکر و ضرب و جرحی که در شهرستان شهید پرور میبد صورت گرفته موجب تاثر و تاسف شدید شد.

در اصل هشتم قانون اساسی آمده است، در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف ونهی از منکر وظیفه ای همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت است.

اینجانب ضمن حمایت و تشکر از آمرین به معروف و ناهیان از منکر بویژه آن بانوی مکرمه که طبق قانون و شرع مقدس از ارزشهای دینی و اسلامی و احکام الهی حمایت و پاسداری کردند، از مسئولین محترم قضائی می خواهم با سرعت ودقت ابعاد قضیه را بررسی و با رای قاطع خود جلوی تکرار چنین حوادث ناگواری را بگیرند.

انتهای پیام/۳۱۳/۴۷

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha