به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، در پی برگزاری جلسهای در مهرماه ۱۴۰۴ در مسجد حضرت صاحبالزمان(عج) شهرستان جیرفت با حضور فرهنگیان، طلاب، روحانیون، معتمدین محلی، امام جمعه بخش اسماعیلی، فرمانده پایگاه مقاومت، مسئولان گروههای جهادی و مربیان طرح امین مدارس روستا، مشکلات محله و نیازهای آموزشی بررسی شد.
در بازدید میدانی از مدرسه متوسطه اول فردوسی، تصمیم گرفته شد که به منظور بهبود فضای آموزشی، عملیات تعمیر، گچکاری و رنگآمیزی کلاسها و سالن مدرسه در دستور کار قرار گیرد.
بر همین اساس، اردوی جهادی از ۲۳ مهرماه آغاز و تا جمعه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۴ ادامه یافت. در این اردوی عمرانی، رضا صدیقی، مسئول گروه جهادی فدائیان رهبر، یونس مرسلپور، روحانی طرح هجرت شهرستان جیرفت و مسئول گروه جهادی شهید بختیار سالاری، و حافظ شکوهی، مربی طرح امین مدرسه، به همراه جمعی از روحانیون و جوانان مؤمن روستا حضور داشتند.
در طول این اردوی سهروزه، دیوارها و کلاسهای مدرسه گچکاری و رنگآمیزی شد و فضای آموزشی جدیدی برای دانشآموزان فراهم آمد.
شرکتکنندگان در پایان با قدردانی از همکاری اهالی و مسئولان محلی، این اقدام را گامی مؤثر در بهبود شرایط تحصیلی و تقویت روحیه خدمت در میان طلاب و جوانان دانستند.
انتهای پیام/











نظر شما