یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۳
تأکید امام جمعه باروق بر حمایت نهادها از کانون‌های مساجد

حوزه/ حجت‌الاسلام کبیری در گردهمایی فصلی مدیران کانون‌های فرهنگی هنری این شهرستان، بر لزوم حمایت نهادهای فرهنگی از فعالیت‌های کانون‌های مساجد تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در ارومیه، حجت‌الاسلام غلامرضا کبیری روز شنبه در گردهمایی فصلی مدیران کانون‌های فرهنگی هنری شهرستان باروق که در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، با اشاره به سابقه فعالیت فرهنگی خود در کانون مسجد منطقه از سال ۱۳۷۵، اظهار داشت: در آن دوران، برنامه‌های فرهنگی برای جوانان و نوجوانان، حتی برگزاری مسابقات ورزشی مانند فوتبال در مدرسه، بخشی از فعالیت‌های ما بود.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی بین اعضای کانون‌های مساجد در دستور کار قرار دارد، افزود: در شورای فرهنگ عمومی شهرستان، خواستار حمایت نهادهای عضو از جمله شهرداری و شورای اسلامی شهر از فعالیت‌های کانون‌های مساجد هستیم.

در ابتدای این گردهمایی، آرش قنبری، مسئول کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان‌های میاندوآب، چهاربرج و باروق، گزارشی از عملکرد سالانه دفتر و همچنین اجرای موفق طرح طراوت ملی ارائه داد.

گفتنی است، این گردهمایی با حضور مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان باروق برگزار شد.

انتهای خبر./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha