یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۳
رشد جامعه با مشورت مورد تضمین است

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به ضرورت مشورت و این که رشد جامعه با مشورت مورد تضمین است، گفت: در فرآیند مشورت باید همدیگر را محترم بشماریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در شیراز، حجت الاسلام والمسلمین لطف الله دژکام بعد از ظهر امروز در نشست شورای نمایندگان استان فارس با اشاره به اهمیت و ضرورت مشورت، اظهار کرد: هیچ ملتی با هم مشورت نکردند؛ مگر آن‌که راه درست خود را پیدا کردند.

وی در ادامه با تصریح بر اینکه نمیشود گروهی با هم مشورت کنند و خدا بهترین را نصیبشان نکند، رشد جامعه با مشورت را تضمینی دانست و اضافه کرد: نکته‌ای که در باب مشورت فراموش کرده‌ایم این است که در فرآیند مشورت باید همدیگر را محترم بشماریم.

امام جمعه شیراز گفت: گاهی جلسات مشورتی تنها به سخنرانی تبدیل می‌شوند و گفت‌وگوی واقعی درباره موضوع شکل نمی‌گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین دژکام با اشاره به شیوه کاری میرزای شیرازی، قله مرجعیت جهان تشیع، توضیح داد: وی کلاس درس خود را به صورت مشورتی برگزار می‌کرد و طلبه‌ها را درگیر مسائل می‌کرد تا به پاسخ مطلوب برسند. این الگو نشان می‌دهد که مشورت واقعی نیازمند تعامل و مشارکت همه افراد در بحث است.

وی در پایان تأکید کرد: امروز نیز نباید صرفاً جلسات را برگزار کنیم، بلکه باید دور هم جمع شویم و با مشورت درست به نتایج مطلوب برای شهر، استان و کشور برسیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha