چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
مشکلات بیمارستان کنگان بررسی شد

حوزه/ نماینده چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات حیاتی بیمارستان کنگان از جمله کمبود نیرو، وضعیت پانسیون‌ها، مطالبات بیمه‌ای و نیاز به آمبولانس بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی نماینده مردم شهرستان‌های عسلویه، کنگان، جم و دیر در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در حاشیه نشست بررسی مشکلات بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات این بیمارستان دیداری را با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت داشتیم و مصوبات خوبی صورت گرفت.

وی با اشاره به اهمیت رفع چالش‌های حوزه سلامت شهرستان، اضافه کرد: این اقدامات نقش مهمی در افزایش رضایتمندی مردم و ارتقای خدمات درمانی جنوب استان خواهد داشت.

حجت الاسلام احمدی افزود: در این جلسه، مشکلات حیاتی بیمارستان از جمله کمبود نیرو، وضعیت پانسیون‌ها، مطالبات بیمه‌ای و نیاز به آمبولانس مطرح و بررسی شد و مسئولان وزارت بهداشت پس از بررسی مستندات و نیازهای بیمارستان، دستورات اجرایی مهمی صادر کردند تا بخشی از مشکلات فوری بیمارستان به سرعت برطرف شود.

وی ادامه داد: این دیدار نشان‌دهنده تعامل مستقیم مسئولان شهرستان و وزارتخانه برای رفع چالش‌های حوزه سلامت و بهبود وضعیت بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان است و امید می‌رود نتایج آن در آینده نزدیک مشهود باشد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha