به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده امام جمعه مراغه در یادواره شهدای طلاب در شبستان مسجد جامعه مراغه گفت: انسان های برگزیده به مرگ عادی از دنیا کوچ نمی کنند بلکه با شهادت از این دنیای فانی کوچ می کنند و خوشا به حال کسانی که با شهادت از دنیا برود.
وی مقام شهادت را مقامی غیر قابل توصیف عنوان و بیان کرد: مقام شهادت را درک کردن کار هرکسی نیست بنا به گفته شهید حاج قاسم سلیمانی انسان باید شهید باشد تا شهید شود.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده ادامه داد: وقتی انسان با شهادت از دنیا برود تمام گناهان انسان مورد عنایت و عفو قرار می گیرد الا حق الناس.
وی گفت: شهدا راه گشا و مسیر گشایی می کنند و اگر این مسیر را شهدا باز نمی کردند معلوم نبود عاقبت اسلام و انقلاب چه خواهد شد چراکه به برکت خون شهدا انقلاب اسلامی به این جایگاه دست یافته است.
امام جمعه مراغه جایگاه شهدا را جایگاه ویژه توصیف کرد و گفت: شهادت توفیق می خواهد که انسان به جایگاهی دست یابد تا شهید شود.
وی افزود: تعداد شهدای روحانی نسبت به جمعیت با سایر اقشار زیاد تر است چرا که در تمام مقاطع دوران انقلاب اسلامی شهید روحانی داریم.
حجت الاسلام و المسلمین حاجی زاده گفت: انسان باید در عمر خود برای جامعه و بشریت مفید باشد و مانند شهدای طلاب که علاوه بر تبیین و تبلیغ، در میدان جنگ هم با خون خود این انقلاب را ابیاری کرده اند.
وی ادامه داد: شهدای محراب جزء استثنائات روزگار دوران خود بودند چرا که انها مخالف هوا ونفس بوده و مطیع اوامر مولی و ولایت خود بودند.
امام جمعه مراغه به چند تا از خصوصیات طلبه شهید ولی زاده اشاره ای کرد و گفت: شهید ولیزاده طلبه پایه نهم حوزه علمیه مراغه و از روستای چالخاماز شهرستان میاندوآب بود که خصوصیات ویژه و منحصربفرد داشت و از خصوصیات این شهید والا مقام منظم بودن در برنامه ها و زندگانی خود بود.
وی نظم و انضباط و خوشرفتاری را از خصوصیات علمای بزرگ برشمرد و گفت: از دیگر ویژگی این شهید بزرگوار خوش اخلاقی بودن است.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده گفت: انسان می تواند با خوش اخلاقی برای خود جایگاه ویژه ای باز کرده کند و مقبول اطرافیان قرارگیرد.
وی ادامه داد: از دیگر ویژگی این شهید روحیه جهادی داشتن بود اگر در انسان روحیه جهادی باشد خود را در عرصه های مختلف نشان می دهد و این شهید والا مقام در دوران کرونا و مقاطع دیگر خود را خادم به مردم می دانست.
امام جمعه مراغه ولایتمدار بودن و هیئتی بودن را از دیگر خصوصیات این شهید بیان کرد و گفت: شهید ولیزاده فردی تلاشگر و فعال در هیئتها و برنامه های حوزه علمیه بود.











نظر شما