جمعه ۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
سازمان ملل، نه سازمان ملت‌ها که سازمان زورگویی است

حوزه/ حجت الاسلام حسینی نسب با اشاره به سالروز تأسیس سازمان ملل، این نهاد بین‌المللی را ابزاری برای زورگویی به کشورهای مستقل و آزاد خواند و خواستار تغییر ترکیب اصلی آن شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت الاسلام سید عمران حسینی نسب امام جمعه سلطانیه در خطبه‌های نماز جمعه شهر زنجان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با قهرمانان و ورزشکاران اظهار داشت: اصل این دیدار مهم بود چون جنگ روانی رسانه‌های دشمن بر این بود که مقام معظم رهبری بعد از این مجبور خواهد شد غیر علنی زندگی کند و این عملیات روانی بیش از خود رهبری، آرامش روانی مردم را نشانه گرفته بود.

وی با بیان اینکه ورزشکاران شهرستان در رشته‌های مختلف بدون امکانات و حتی بدون مکان ورزشی خصوصاً در فوتبال، دوچرخه سواری، جوجیتسو و کشتی مقام آوردند، گفت: ورزش شهرستان در رشته‌های مختلف نیازمند توجه جدی است تا ظرفیت‌های آن شکوفا شود. ان‌شاءالله وعده‌های داده شده برای ورزشکاران خصوصاً سالن ورزشی روستای ویر بعنوان بزرگترین روستای شهرستان و سالن اختصاصی ورزشکاران رزمی در زمان وعده داده شده، در اختیار ورزش شهرستان قرار بگیرد و کشتی گیران هم نیاز به سالن کشتی دارند.

حجت الاسلام حسینی نسب، با بیان اینکه ترامپ در حالی ادعای طرفداری ملت ایران می‌کند که تحریم‌های آمریکا بر علیه ملت ایران است و یا به نابودی توانایی هسته‌ای افتخار می‌کند که با پاسخ یک جمله مقام معظم رهبری روبرو شد که فرمودند «به همین خیال باش»، اظهار کرد: پاسخ‌های دندان شکن مقام معظم رهبری، ترامپ را آشفته می‌کند. تسلیم ناپذیری در مقابل دولتهای متکبر و مستکبر، خصوصیت آشکار ملت ایران است.

وی با اشاره به برگزاری اجلاس اکو با حضور ۱۰ کشور عضو اکو شامل ترکیه، آذربایجان، ایران، پاکستان، افغانستان، قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان و ترکمنستان با محوریت صادرات غیر نفتی در زنجان، ادامه داد: این رویداد هم می‌تواند ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی استان را معرفی کند و هم می‌تواند به توسعه و تقویت اقتصادی استان کمک کند. مسئولان استان هنرمندانه نتایج این اجلاس را پیگیری کنند تا ثمرات آن در استان ملموس شود.

امام جمعه سلطانیه با گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و با ذکر فضائل آن حضرت و با بیان اینکه عبادت و بندگی حضرت زینب (س) این قدر قدرتمند بوده که سیدالشهداء با آن همه عظمت وجودی، به حضرت زینب (س) می‌فرماید مرا در نماز شب فراموش نکن، خاطرنشان کرد: نماز قدرتمند، انسان را قدرتمند ساز می‌کند.

وی با اشاره به حیا و عفت حضرت زینب (س) و با بیان اینکه زیست عفیفانه دستور قرآن و حق زنان است، تصریح کرد: پروژه حجاب‌زدایی بخشی از راهبرد مهندسی فرهنگی غرب برای بی‌ثبات‌سازی جامعه ایرانی است، راهبردی که با رمز آزادی آغاز می‌شود اما به اسارت فرهنگی و استحاله هویتی ختم می‌شود. کارگردانان تهاجم فرهنگی و کشف حجاب سیا و موساد هستند، لذا حفظ حجاب ایستادن در برابر جنگ جهانی ادراکی دشمنان است.

امام جمعه سلطانیه با گرامیداشت هشتم آبان سالروز شهادت شهید فهمیده و روز بسیج دانش آموزی، با بیان اینکه شهید فهمیده یک نوجوان پرورش‌یافته فضای تحول و انقلابی یک ملت است، تأکید کرد: هدف اصلی دشمن در جنگ نرم و جنگ روانی نوجوانان گمراهی جوانان می‌باشند اما جوانان و نوجوانان می‌توانند فهمیده وار در برابر دشمنان بایستند.

حجت الاسلام حسینی نسب با بیان اینکه سازمان ملل بعد از جنگ جهانی دوم تاسیس شد تا از جنگ‌های دیگر جلوگیری کند اما امروز از کشورهای جنگ طلب حمایت می‌کند، یادآور شد: سازمان ملل سازمان ملت‌ها نیست. سازمان زورگویی بر کشورهای مستقل و آزاد است. ترکیب اصلی این سازمان باید تغییر کند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha