شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
حجاب سپر محافظتی برای جوانان در برابر آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی است

حوزه/ امام جمعه برازجان گفت: حجاب سپری محافظتی برای جوانان در برابر آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام مصلح، امام جمعه برازجان، ظهر امروز در جمع دانش‌آموزان دبیرستان نمونه دولتی شبانه‌روزی حضرت زینب (س) در سعدآباد حضور یافت و ضمن اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، پیرامون اهمیت عفاف و حجاب و جایگاه نماز سخنرانی کرد.

حجت الاسلام حسن مصلح عفاف و حجاب را فراتر از یک پوشش ظاهری دانست و تأکید کرد: این ارزش‌ها نمادی از شخصیت، عزت نفس و کرامت انسانی هستند که نقش مهمی در حفظ خانواده و جامعه ایفا می‌کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: حجاب سپری محافظتی است که جوانان را در برابر آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی محافظت می‌کند و به آن‌ها اعتماد به نفس و آرامش می‌بخشد.

امام جمعه برازجان نماز را ستون دین معرفی کرد و گفت: نماز بهترین مسیر ارتباط با خداوند است که دل‌ها را آرام می‌کند و نیروی ایمان را در انسان‌ها تقویت می‌نماید. نماز به ما نظم و انضباط می‌آموزد و باعث استقامت در برابر مشکلات زندگی می‌شود.

حجت الاسلام مصلح همچنین به دانش‌آموزان توصیه کرد که با تکیه بر این ارزش‌های دینی، عفاف و حجاب و همچنین نماز را به عنوان بخشی از هویت دینی و فرهنگی خود حفظ کنند و در محیط مدرسه و زندگی روزمره آنها را به‌ موقع به جای آورند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha